Forsikringer

Hos IDA Forsikring vil vi gerne være med til at gøre din hverdag tryggere. Derfor hjælper vi med at forsikre dig, din familie og de ejendele, som er værdifulde for dit liv. 

Forsikringerne tilbydes i samarbejde med Tryg Forsikring A/S, Topdanmark, Mølholm Forsikring, Dansk Tandforsikring og Aon, men det er IDA Forsikrings egne rådgivere, som du kommer til at have kontakt med. Er du studerende eller erhvervsdrivende? Til dig tilbyder vi også forsikringer med gode dækninger og konkurrencedygtige priser.

Husk, at du skal være medlem af Ingeniørforeningen IDA for at kunne tegne forsikringer hos os.   Vælg hvad du gerne vil forsikre

Hos IDA Forsikring har du mulighed for at forsikre alt fra din familie til bolig. Hvordan dine forsikringer skal sammensættes, afhænger i høj grad af, hvem du er og hvordan du lever dit liv. Nedenfor har vi samlet en oversigt, som viser, hvad du har mulighed for at forsikre.

Ønsker du at læse om de enkelte forsikringer? Så kan du få mere information ved at klikke på dem, som er relevante for dig. For dig som allerede ved, hvad du vil forsikre, anbefaler vi dig at gå direkte til vores online forsikringsberegner. Her kan du ved hjælp af dit NemID eller IDA-id købe de forsikringer, som du har behov for.Hvad vil du gerne forsikre?