Dæk dig mod skader med en billig knallertforsikring

Det er en dyr omgang, hvis du får stjålet eller skadet din knallert uden en god knallertforsikring. Derfor kan det være klogt at tilvælge en god kaskodækning til den lovpligtige ansvarsforsikring. Så er du økonomisk dækket ved skader og tyveri.

Knallert- og Speed Pedelec forsikring med ansvarsdækning
Ansvarsforsikringen er lovpligtig til knallert 30, 45 og en Speed Pedelec. Med tilvalg kan du sammensætte den til dine behov. Endda til markedets nok billigste pris.

3 grunde til at have en knallertforsikring

En knallertforsikring er din sikkerhed i tilfælde af tyveri og ulykker. Den giver dig økonomisk tryghed i, at du ikke står alene tilbage med en kæmperegning.

Dækning af skader på andres ting eller køretøjer

Skader du ved et uheld andres køretøjer eller ejendele, er du dækket. Ansvarsforsikringen dækker udgifter til reparation eller erstatning.

Dækning af skader på andre personer

Kommer du uheldigvis til at skade andre, når du kører knallert, dækker ansvarsforsikringen. Du får dækket erstatningen til de skadede.

Erstatning i tilfælde af tyveri

Kaskoforsikringen dækker, hvis du får stjålet din knallert. Den dækker ikke bare knallerten, men også alt fastmonteret tilbehør på den – eksempelvis bakspejle.

Der er flere fordele ved en god knallertforsikring 

Udover den lovpligtige forsikring er det for mange knallertejere en god idé at vælge en knallertforsikring med bred dækning. Få overblik over flere fordele her. 
  • Du kan dække dig yderligere med tilvalg. 
  • Du får ro i maven, vel vidende at du er grundigt dækket. 
  • Du kan selv skræddersy forsikringen ud fra dine ønsker og behov.
Din egen knallert er ikke dækket, hvis du kun forsikrer dig med en ansvarsforsikring. Den erstatter kun skader på andre og deres ejendele og køretøjer. Det kan give dig høje regninger, hvis din egen knallert bliver skadet eller stjålet. Du kan tilkøbe en bred knallertforsikring og give dig selv økonomisk tryghed.  

Skift din forsikring uden besvær 

Det er hurtigt og enkelt at skifte til markedets nok billigste knallertforsikring. I vores online beregner kan du se, hvor meget du sparer og samtidig få din nye forsikring til knallert.Har du brug for yderligere hjælp, kan du kontakte os på telefon 70 21 01 91.

Du er grundigt dækket 

Med den lovpligtige ansvarsdækning er du godt sikret, i tilfælde af at du kommer ud for uheld og skader andre og deres ting. Se herunder, hvordan du er dækket.

Knallertforsikring dækning

Dækning

Altid med

Dækning

Dækning

Suppler din knallertforsikring med tilvalg 

Du kan let sammensætte din knallertforsikring med ekstra tilvalg. Det kan du gøre på Min Side. Her er det hurtigt og let at slette og tilføje tilvalg ud fra dine behov. Prisen på tilvalget fremgår straks.

Tilvalg

Skal jeg forsikre min Speed Pedelec-elcykel via en knallertforsikring?

Elcykler er blevet hurtige – og mange af dem kan køre op til 45 km/t. Det betyder, at de på lige vilkår med knallerter skal have en ansvarsforsikring, som dækker skader, du påfører andre, deres ting og køretøjer. Ansvarsdækningen køber du via en knallertforsikring.Har du brug for at vide mere om Speed Pedelec-elcykler og deres forsikring?

Betingelser & produktinfo

Knallertforsikring

Disse betingelser gælder for IDA Knallertforsikring.

Partner:

Tryg

Betingelser & produktinfo

Knallertforsikring

Disse betingelser gælder for IDA Knallertforsikring.

Partner:

Tryg

Spørgsmål & svar

Få hjælp til din Knallertforsikring

Få svar på de mest stillede spørgsmål om IDA Forsikrings Knallertforsikring, dækninger og tilvalg.

Læs mere

Kontakt

Ring eller skriv til IDA Forsikring

Har du spørgsmål til dine forsikringer, eller vil du købe en forsikring?

Telefon:

70 21 01 91

Kontakt os

Se fordelene:

Bliv medlem af IDA

Som IDA-medlem kan du spare op til 30 % på dine forsikringer gennem IDA Forsikring.

Bliv medlem nu