IDA Erhvervsforsikring

IDA Erhvervsforsikring er et tilbud, som du som medlem kan benytte dig af, hvis du har egen virksomhed. Vi tilbyder seks forsikringer, som kan kombineres på forskellig vis alt afhængigt af dine behov og din virksomhed.  

Vi tilbyder Erhvervsforsikringerne i samarbejde med Aon, som er et af verdens førende selskaber inden for pension og forsikring. Aon har i Danmark eksisteret siden 1984 og har derfor specialiseret viden på forsikringsområdet. Når du tegner en eller flere Erhvervsforsikringer, kan du derfor være sikker på at få en kompetent og yderst professionel rådgivning fra start til slut.

Ønsker du et tilbud på Erhvervsforsikringer?

Hvis du gerne vil have et tilbud på en eller flere Erhvervsforsikringer, eller ønsker du rådgivning, så skal du kontakte Aon Kundeservice:

Sender du en mail, tager Aons kundeservice fat i dig hurtigst muligt.

Vælg mellem seks forskellige forsikringer

Aon og IDA Forsikring tilbyder vores medlemmer med egen virksomhed følgende forsikringer:

Når du har din egen virksomhed, skal du overveje, hvilke forsikringer der passer til dine behov, og hvilke der sikrer virksomheden og ikke mindst dine medarbejdere. Er du i tvivl om, hvilke Erhvervsforsikringer, du skal vælge, så kan du få kompetent vejledning og rådgivning af Aon.

Spørgsmål og svar

Det gør du ved at klikke på de specifikke Erhvervsforsikringer, som du ønsker at få mere information omkring.

Fik du svar på dit spørgsmål?

I forsikringsbetingelserne kan du fordybe dig i alle dækninger og læse om eventuelle undtagelser. Her kan du også se afskrivningstabeller, beløbsgrænser og gældende regler om fx opsigelse etc.

Fik du svar på dit spørgsmål?