Erhvervsforsikring: Få tryghed i dit arbejdsliv

IDA Erhvervsforsikring er et tilbud, som du som medlem kan benytte dig af, hvis du har egen virksomhed. Vi tilbyder ni forsikringer, som kan kombineres på forskellig vis alt afhængigt af dine behov og din virksomhed.

Disse erhvervsforsikringer kan du vælge

Når du har din egen virksomhed, skal du overveje, hvilke forsikringer der passer til dine behov, og hvilke der sikrer virksomheden og ikke mindst dine medarbejdere. Hos IDA Forsikring kan du vælge blandt ni forskellige erhvervsforsikringer, der dækker forskellige områder.Er du i tvivl om, hvilken eller hvilke erhvervsforsikringer du skal vælge? ADIS rådgiver dig omkring, hvilke erhvervsforsikringer din virksomhed får størst gavn af. 

Vi udbyder forsikringerne i samarbejde med ADIS

Sammen med ADIS tilbyder vi Danmarks nok billigste erhvervsforsikringer. ADIS er et 100% ejet datterselskab til Aon Denmark A/S og har siden 2007 tilbudt innovative forsikringskoncepter. ADIS er registreret som forsikringsagent hos Finanstilsynet og samarbejder med mere end 10 anerkendte danske og udenlandske forsikringsselskaber. Få mere at vide om ADIS på deres hjemmeside.

Ønsker du et tilbud på Erhvervsforsikringer?

Hvis du gerne vil have et tilbud på en eller flere Erhvervsforsikringer, eller ønsker du rådgivning, så skal du kontakte ADIS:
  • Ring på telefon 70 27 77 13
  • Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 8.30-16.30 og fredag kl. 8.30-16.00
  • Eller send en mail på idaerhvervsforsikring@adis.as

Er jeg dobbeltforsikret?

Har du købt en kontorforsikring, indeholder den ligesom professionel rådgiveransvarsforsikring en erhvervs- og produktansvarsforsikring.For at undgå at blive dobbeltforsikret er det en god idé at tale med kundeservice om, hvilken af dem der bedst dækker dine behov.

Gode råd til dig

IDAs karriererådgivere har samlet gode råd og artikler til dig, der er eller overvejer at blive freelance og starte din egen virksomhed.Læs artiklerne på ida.dk