Erhvervsforsikring forside
Erhvervsforsikring forside

Erhvervsforsikring

IDA Erhvervsforsikring er et tilbud, som du som medlem kan benytte dig af, hvis du har egen virksomhed. Vi tilbyder ni forsikringer, som kan kombineres på forskellig vis alt afhængigt af dine behov og din virksomhed.

Når du har din egen virksomhed, skal du overveje, hvilke forsikringer der passer til dine behov, og hvilke der sikrer virksomheden og ikke mindst dine medarbejdere. Er du i tvivl om, hvilke Erhvervsforsikringer, du skal vælge, så kan du få kompetent vejledning og rådgivning af ADIS. Du kan også vælge at læse om de enkelte forsikringer her på siden. 

Vælg dine Erhvervsforsikringer

Vi tilbyder Erhvervsforsikringerne i samarbejde med ADIS, som er et datterselskab til Aon Denmark A/S. ADIS har i Danmark eksisteret siden 2007, og er registeret som forsikringsagent hos FinanstilsynetADIS samarbejder med mere end 10 anerkendte danske og udenlandske forsikringsselskaber.

Ønsker du et tilbud på Erhvervsforsikringer?

Hvis du gerne vil have et tilbud på en eller flere Erhvervsforsikringer, eller ønsker du rådgivning, så skal du kontakte ADIS:
  • Ring på telefon 70 27 77 13
  • Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 8.30-16.30 og fredag kl. 8.30-16.00
  • Eller send en mail på idaerhvervsforsikring@adis.as

Kontakt ADIS

Ønsker du at få tilbud eller købe en erhvervsforsikring? Så skal du kontakte ADIS på:

Spørgsmål og svar

Vi har samlet de mest stillede spørgsmål til erhvervsforsikringer

Gode råd til dig

IDAs karriererådgivere har samlet gode råd og artikler til dig, der er eller overvejer at blive freelance og starte din egen virksomhed.
Læs artiklerne på ida.dk