Log på Min Side

Log på Min Side og få et overblik over hvilke forsikringer, du har.På Min Side kan du altid hurtigt og nemt få et samlet overblik over præcis hvilke forsikringer, du har købt gennem Tryg via IDA Forsikring. Du kan også:

 • Se hvilke oplysninger, vi har om dig
 • Tilføje nye dækninger og tilvalg og se din pris
 • Se dine regninger og indbetalinger
 • Følg og tilføj informationer under Skade
 • Gør brug af dine fordele
 • Se hvilke skader, du tidligere har anmeldt,

Spørgsmål til min forsikringsoversigt

'Min Side' er en del af tryg.dk, og du kan derfor kun se de forsikringer, som vi tilbyder i samarbejde med Tryg.

Lønsikring

Du kan se din Lønsikring via Min Lønsikring på topdanmark.dk.

Øvrige forsikringer:

Følgende forsikringer fremgår ikke på 'Min side', da vi udbyder disse i samarbejde med andre partnere:

Har du en eller flere af disse forsikringer, er det vigtigt, at du gemmer dine policer, så du altid kan se, hvilke dækninger du har.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Min side er et samlingspunkt på tryg.dk, hvor du kan se de forsikringer, vi tilbyder i samarbejde med Tryg. Har du en eller flere forsikringer, som vi tilbyder i samarbejde med en anden partner, skal du derfor ikke logge på tryg.dk.

Du skal i stedet kontakte den pågældende samarbejdspartner eller finde policen online:

Til to af vores forsikringer er der tilknyttet et certifikat, en forsikringsmeddelelse eller dækningsbekræftelse. Dokumenterne er hver især dit bevis for, at du har købt forsikringen. Har du spørgsmål til fx certifikatet, skal du gøre et af følgende: 

 • Kontakt IDA Forsikring, hvis du har en gruppelivsforsikring.
 • Ring til Dansk Tandforsikring på 70 20 46 47, hvis du har en tandforsikring.
Fik du svar på dit spørgsmål?

Nej, du har også mulighed for at se din samlevers, ægtefælles og/eller hjemmeboende børns forsikringer. Det eneste, det kræver er, at I inde på Min Side (på tryg.dk) giver tilladelse (fuldmagt) til det.  

Start med at logge ind på Min side og gå ind på ”Min profil” og klik på fanen ”Fuldmagter”. Her giver I hver især fuldmagt til, at I må se hinandens forsikringer. Når I har givet tilladelse, kan I fremover se alle jeres forsikringer, når I er logget på Min Side.  

Fik du svar på dit spørgsmål?

I din forsikringsoversigt kan du kun se de forsikringer, du selv er forsikringstager på.

Bemærk også at forsikringer,

 • du har tegnet indenfor de sidste 4-6 uger, ikke fremgår af oversigten.
 • der er opsagt til et senere tidspunkt, fremgår af oversigten (de ophører automatisk på opsigelsesdatoen).
 • der fremgår af oversigten, kun er de forsikringer, som IDA Forsikring udbyder igennem Tryg. Det betyder, at du ikke kan se forsikringer, som vi udbyder i samarbejde med andre selskaber (Ejerskifteforsikring, Erhvervsforsikringer, Lønsikring, Gruppelivsforsikring eller Tandforsikring).
Fik du svar på dit spørgsmål?

De priser, der står på din forsikringsoversigt, er ikke inklusive alle afgifter og gebyrer. Det betyder, at den præmie, der står på oversigten, er forskellig fra den præmie, du reelt skal betale.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Du har modtaget flere forsikringsoversigter, hvis

 • både du og din samlever/ægtefælle har forsikringer hos os. Har I fx begge en ulykkesforsikring, vil I hver især modtage en forsikringsoversigt.
 • Du har flere rabataftaler: guld-, kandidat- og/eller studierabat.
Fik du svar på dit spørgsmål?

Der kan ske meget på et år. Dine forsikringer skal følge med, når behovene ændrer sig. Tænk på dine kære, din bil, dit hus, dine rejser og andet, der betyder noget. Er du usikker på dine behov, anbefaler vi vores behovsguide. I forsikringsberegneren kan du se priser og dækninger og købe dine forsikringer nemt og hurtigt. Du kan også kontakte os på 70 21 01 91, hvis du har brug for hjælp til at få afklaret dine behov. 

Fik du svar på dit spørgsmål?

Din bilforsikring fremgår ikke på oversigten, hvis du har købt den for nylig. Vi bestræber os på at lave din police inden for tre uger, og så snart du modtager den, vil du også kunne se den, når du logger på ’Min Side’.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Har du flere rabataftaler hos os, modtager du en forsikringsoversigt for hver rabataftale. 

Eksempel:
Er du studerende, vil din indbo- og ulykkesforsikring være på en studieaftale og har du også en bil, vil bilforsikringen være på en guldaftale.

Det betyder, at du får to forsikringsoversigter: en med dine studieforsikringer (indbo og ulykke) og en med din bilforsikring.

Fik du svar på dit spørgsmål?