Camping- og påhængsvognsforsikring

Ejer du en campingvogn, en trailer eller anden form for påhængsvogn til din bil, er det godt at få den forsikret. Med en forsikring i baggagen kan du trygt tage på ferie i din campingvogn eller bruge påhængsvognen til praktiske gøremål. Har du trækkrog på bilen, er denne dækket af din Bilforsikring. Det samme er ikke tilfældet for din trailer, campingvogn, bådtrailer, hestetrailer eller anden påhængsvogn. Det er derfor en god idé at tegne forsikring mod brand, tyveri, ulykker med videre. Forsikringen giver dig derved samme tryghed, som du er vant til med din bilforsikring.

SOS redningshjælp

SOS redningshjælp

Kører du til udlandet, behøver du ikke bekymre dig, hvis noget går i stykker. 

Dækning på kaskoskader

Dækning på kaskoskader

Forsikringen dækker alt fra skader, der opstår som følge af brand til tyveri. 

Rethjælps­forsikring

Rethjælps­forsikring

Få advokathjælp, hvis der er tvivl om, hvem der bærer ansvaret for skaden. 

Forsikringen dækker

Camping- og påhængsvognsforsikring
Kaskoforsikring

Forsikringen dækker skader på din camping- eller påhængsvogn, der opstår i forbindelse med brand, eksplosion, lynnedslag og kortslutning. 

Retshjælpforsikringen hjælper dig, hvis du som ejer får brug for advokathjælp i forbindelse med en skade, hvor der opstår en tvist. En tvist er gældende, hvis I ikke kan blive enige om, hvem der har ansvaret for skaden. 

Forsikringen dækker skader på din camping-/påhængsvogn, der opstår i forbindelse med tyveri. Forsikringen dækker også, hvis den skulle blive stjålet. 

Ved uheld og/eller hærværk dækker forsikringen.

Hvis camping-/påhængsvognen er indregistreret, indeholder kaskoforsikringen en redningsdækning, som er behjælpelig, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet. 

Du kan vælge at medforsikre din campingvogns indbo (fx service, køkkengrej og møbler). 

Tilvalg

Skemaet er vejledende og er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Eventuelle erstatninger bliver beregnet efter reglerne i forsikringsbetingelserne.

Spørgsmål og svar

Hvis du kommer ud for et uheld, hvor andre mennesker, deres ejendele og/eller køretøj bliver beskadiget, vil bilens ansvarsforsikring dække. Det er lovpligtigt for alle bilejere at købe en bilforsikring. Kommer du ud for et færdselsuheld, er det din ansvarsforsikring, som betaler erstatning for eventueller skader på en modpart – også selvom du har været uden skyld i uheldet.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Opstår der skader på forteltet i forbindelse med fx hærværk eller tyveri, dækker forsikringen.

Fik du svar på dit spørgsmål?