Camping- og påhængsvognsforsikring

Ejer du en campingvogn, en trailer eller anden form for påhængsvogn til din bil, er det godt at få den forsikret. Med en forsikring i baggagen kan du trygt tage på ferie i din campingvogn eller bruge påhængsvognen til praktiske gøremål. Forsikringen er en kaskoforsikring, som dækker din campingvogn, trailer eller påhængsvogn på flere måder. Den dækker fx skader på vognen og ved uheld i udlandet. 

Redningss­forsikring

Redningss­forsikring

Du kan få hjælp i udlandet, hvis du kommer ud for et uheld eller ikke kan køre videre.

Kaskoforsikring

Kaskoforsikring

Forsikringen dækker alt fra skader, der opstår som følge af brand til tyveri. 

Rethjælps­forsikring

Rethjælps­forsikring

Få advokathjælp, hvis der er tvivl om, hvem der bærer ansvaret for skaden. 

Forsikringen dækker

Camping- og påhængsvognsforsikring
Kaskoforsikring

Forsikringen dækker skader på din camping- eller påhængsvogn, der opstår i forbindelse med brand, eksplosion, lynnedslag og kortslutning. 

Kaskoforsikringen indeholder en retshjælpsforsikring. Retshjælpsforsikringen hjælper dig, hvis du får brug for en advokat i forbindelse med en skade, hvor der opstår en uenighed - hvis I fx ikke kan blive enige om, hvem der har ansvaret for skaden. 

Forsikringen dækker skader på din camping-/påhængsvogn, der opstår i forbindelse med tyveri. Forsikringen dækker også, hvis den skulle blive stjålet. 

Ved uheld og/eller hærværk dækker forsikringen.

Hvis camping-/påhængsvognen er indregistreret, indeholder kaskoforsikringen en redningsdækning, som er behjælpelig, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet. 

Du kan vælge at medforsikre din campingvogns indbo (fx service, køkkengrej og møbler). 

Tilvalg

Skemaet er vejledende og er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Eventuelle erstatninger bliver beregnet efter reglerne i forsikringsbetingelserne.

Spørgsmål og svar

Hvis du kommer ud for et uheld, hvor andre mennesker, deres ejendele og/eller køretøj bliver beskadiget, vil bilens ansvarsforsikring dække. Det er lovpligtigt for alle bilejere at købe en bilforsikring. Kommer du ud for et færdselsuheld, er det din ansvarsforsikring, som betaler erstatning for eventueller skader på en modpart – også selvom du har været uden skyld i uheldet.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Ja. Opstår der skader på forteltet i forbindelse med fx hærværk eller tyveri, dækker forsikringen.

Fik du svar på dit spørgsmål?