Campingvogns
forsikring

Ejer du en campingvogn til din bil, er det godt at få den forsikret. Med en forsikring i baggagen kan du trygt tage på ferie i dit rullende hjem.Kasko og indbo

Kasko og indbo

Lovpligtigt ansvar er dækket af din bil, men du kan undgå ubehagelige udgifter ved at sikre din campingvogn og dine ejendele.

Vejhjælp ude og hjemme

Vejhjælp ude og hjemme

Udvidet Tryg Vejhjælp på din Bilforsikring sikrer dig hjælp i Danmark. Kaskoforsikringen indeholder redning i udlandet.

Spar penge med øget selvrisiko

Spar penge med øget selvrisiko

Du kan vælge at øge din selvrisiko og dermed spare penge på forsikringens pris.

Har du købt eller ændret din Campingvognsforsikring før den 4. februar 2019?

IDA Forsikrings Campingvognsforsikring er blevet fornyet. Har du købt forsikringen før den 4. februar 2019, er du dækket på andre vilkår end dem, du kan se her.

Se, hvordan din Campingvognsforsikring dækker (købt før 4. februar)

Forsikringen dækker

Skemaerne er vejledende og er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Eventuelle erstatninger bliver beregnet efter reglerne i forsikringsbetingelserne.

Kaskoforsikring
Altid med

Din campingvogn er dækket for skader, som er opstået ved uheld, brand, tyveri og hærværk. En Kaskoforsikring er i mange tilfælde et krav fra din bank, hvis du har optaget lån i din campingvogn.

Med retshjælp er du i mange tilfælde dækket, hvis du får brug for en advokat pga. uenigheder med en modpart. Det kan fx være i forbindelse med en ulykke eller ved køb og salg af en campingvogn.

Kaskoforsikringen sikrer dig vejhjælp, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet. Det kan fx være en skade eller et mekanisk svigt. Hvis du også ønsker at være dækket i Danmark, skal du købe tilvalget Udvidet Tryg Vejhjælp på din bilforsikring. Vær opmærksom på, at din campingvogn skal være indregistreret for at få vejhjælp.

Tilvalg

Dækker dit indbo i campingvognen. Det kan fx være møbler, køkkenudstyr og service. Dine ting i campingvognen er fx dækket i tilfælde af brand, eksplosion, indbrud, hærværk og røveri.

Du har mulighed for at justere din selvrisiko. Hvis du fx vælger at øge din selvrisiko, vil forsikringsudgifterne til din campingvogn blive mindre. Det betyder, at du selv betaler en større del af skaden.

Med dette tilvalg kan du få hjælp til din campingvogn ved driftsstop, eller hvis du kommer ud for et uheld. Dækningen sikrer dig hjælp på stedet og bugsering til en destination inden for Danmarks grænser, som du selv vælger. Hvis du vil være sikret uden for landets grænser, skal du købe Kaskoforsikring, som indeholder Redningsforsikring i udlandet.

Vær opmærksom på, at Udvidet Tryg Vejhjælp kun kan købes via din Bilforsikring hos os.