Rul trygt på eventyr med en campingvognsforsikring til bundpris

Du hænger på dyre regninger uden en forsikring, hvis din campingvogn bliver stjålet eller får skader ved brand eller ulykker. En campingvognsforsikring er nøje sammensat til at dække dig grundigt og give dig økonomisk sikkerhed.

Campingvognsforsikring beregn pris nu
Din campingvogn og økonomi er godt dækket med vores campingvognsforsikring. Den grundige dækning får du endda til markedets nok billigste priser gennem IDA Forsikring.

3 gode grunde til at investere i en campingvognsforsikring

Det er godt givet ud at købe en god og dækkende campingvognsforsikring. Herunder får du de 3 bedste grunde til at anskaffe dig forsikringen.

Dækning ved ulykker og brand

Bliver din campingvogn beskadiget i en brand, eller forulykker du med den bag på bilen, vil skaderne være dækket med en campingvognsforsikring.

Erstatning ved tyveri

Får du din campingvogn stjålet, slipper du for at stå med en lang næse og store økonomiske tab. Du får vognen erstattet, så du igen kan rulle afsted på rejser.

Vejhjælp herhjemme og i udlandet

Kommer du ud for en skade eller mekanisk svigt, får du vejhjælp med tilvalget ‘Tryg Vejhjælp’ på din bilforsikring herhjemme. Kaskoforsikringen dækker vejhjælp i udlandet.

Der er flere fordele med en campingvognsforsikring

Som campingvognsejer vil du takke dig selv for at have en forsikring til din campingvogn. Der er endnu flere fordele ved at have en god og dækkende forsikring. 
  • Du kan få dækket dit indbo i campingvognen. 
  • Du kan trygt suse på eventyr i dit rullende rejsehjem, velvidende at din økonomi er i trygge hænder.
  • Du kan få retshjælp, hvis du ender i en konflikt – eksempelvis i forbindelse med en ulykke eller salg af din campingvogn. 
Du risikerer at stå med store økonomiske tab, hvis din campingvogn får skader fra hærværk, brand eller tyveri. Det slipper du for at bekymre dig om med en campingvognsforsikring. 

Det er let at skifte til IDA Forsikring 

Vil du gerne have din forsikring til Danmarks nok skarpeste pris, men orker ikke besværet med at skifte? Det er hurtigt og let at skifte til IDA Forsikring. Du kan bede os om at flytte din nuværende forsikring ved at acceptere et tilbud om en campingvognsforsikring. Så skal du ikke tænke på andet end de penge, du sparer. Bestil let din forsikring ved at klikke på linket nedenunder.

Skræddersy din forsikring efter dine behov 

Ikke nok med at du får din campingvognsforsikring til den nok skarpeste pris – du kan også selv sammensætte den ud fra dine behov. Min Side kan du tilføje og ændre tilvalg, som du ønsker. Du kan også se prisen på tilvalgene med det samme. Se herunder, hvordan du er dækket. 

Kaskoforsikring

Dækning

Altid med

Dækning

Dækning

Tilvalg

Betingelser & produktinfo

Campingvognsforsikring

Disse betingelser gælder for IDA Campingvognsforsikring.

Partner:

Tryg

Betingelser & produktinfo

Campingvognsforsikring

Disse betingelser gælder for IDA Campingvognsforsikring.

Partner:

Tryg

Spørgsmål & svar

Få hjælp til din Campingvognsforsikring

Få svar på de mest stillede spørgsmål om IDA Forsikrings Campingvognforsikring, dækninger og tilvalg.

Læs mere

Kontakt

Ring eller skriv til IDA Forsikring

Har du spørgsmål til dine forsikringer, eller vil du købe en forsikring?

Telefon:

70 21 01 91

Kontakt os

Se fordelene:

Bliv medlem af IDA

Som IDA-medlem kan du spare op til 30 % på dine forsikringer gennem IDA Forsikring.

Bliv medlem nu