Få markedets nok billigste bilforsikring

Det er dyrt at få sin bil smadret eller stjålet uden en god bilforsikring. Derfor er det ofte en god idé at supplere den lovpligtige ansvarsforsikring med en grundig kaskodækning og passende tilvalg.

Bilforsikring forside og ny bilejer
Hos IDA Forsikring har vi nok markedets billigste priser. Samtidig kan vi sammensætte en bilforsikring, der passer til dine behov med mulighed for forskellige tilvalg.

Derfor skal du have en bilforsikring

En bilforsikring giver dig sikkerhed i tilfælde af uheld og ulykker og sikrer, at du ikke står med en stor regning efterfølgende. Her er tre gode grunde til at købe en god bilforsikring.

Dækning ved skader og tyveri

Kaskoforsikringen dækker, hvis du får skader på bilen i forbindelse med uheld. Den dækker også tyveri af bilen og skader forårsaget af dig selv.

Erstatning ved varige mén

Får du varige mén som følge af et biluheld, er du dækket. Er der andre involveret i ulykken, vil modpartens ansvarsforsikring også dække.

Reparering af parkeringsskader

Opstår der skader og ridser i din bil i forbindelse med parkering, vil din bilforsikring dække, når skaderne skal udbedres.

Flere fordele ved at have en god bilforsikring

For mange bilejere er det klogt at have en bilforsikring, der dækker bredt. Her er flere fordele ved at have en god bilforsikring:
  • Du kan dække dig ekstra med tilvalg til grundforsikringen.
  • Du kan sammensætte forsikringen efter dine behov.
  • Du får tryghed i, at du er dækket grundigt ind i tilfælde af uheld.
Har du kun en ansvarsforsikring, vil den udelukkende erstatte skader på andre og deres køretøj. Du vil derfor ikke selv være dækket. Det kan blive dyrt for dig, hvis din bil eksempelvis bliver totalskadet. En god bilforsikring er med andre ord din sikkerhed i alle typer uheld og skader på din bil. 

Skift nemt din bilforsikring her

Det er nemt at skifte til IDA’s bilforsikring. Vi sørger for alt det praktiske, og du får en skarp pris på en forsikring, der dækker dig grundigt.

Sammensæt din bilforsikring efter behov

Med vores tre pakker basispakken, den udvidede pakke og superpakken kan du sammensætte din bilforsikring efter eget ønske. Herunder kan du se, hvordan vores tre pakker dækker dig som bilejer.

Dækninger når du er ejer af bilen

Dækning

Basis

Udvidet

Super

Dækning

Dækning

Lav tilvalg efter dine ønsker

Har du specifikke ønsker til din bilforsikring, har vi en række tilvalg til bilforsikringen. Det gælder blandt andet dækning af lånebil under ferien, trailere og fejltankning.Du kan nemt justere dine tilvalg via Min Side, hvor du vil få oplyst en pris med det samme. 

Tilvalg

Vi forsikrer også leasede biler

Har du en leaset bil, er den også dækket grundigt med en bilforsikring hos IDA Forsikring. Her dækker pakkeløsningerne på præcis samme måde, som hvis du ejede bilen. Derfor er det stadig en god idé at tegne en bilforsikring hos os, selvom du leaser din bil. Den eneste forskel er, at du ikke kan købe dækning af motorskader, når du leaser. Du er heller ikke dækket af værdigaranti, da du ikke ejer bilen selv.

Dækninger når du leaser din bil

Dækning

Basis

Udvidet

Super

Dækning

Dækning

Tilvalg

Betingelser & produktinfo

Bilforsikring

Disse betingelser gælder for IDA Bilforsikring købt efter 1.3.2023.

Partner:

Tryg

Betingelser & produktinfo

Bilforsikring

Disse betingelser gælder for IDA Bilforsikring købt efter 1.3.2023.

Partner:

Tryg

Disse vilkår gælder bilforsikring købt fra den 1. marts 2023 

Har du købt din bilforsikring før 1. marts 2023? Læs mere om bilforsikring købt før 1.3.2023.Hvis du allerede har en bilforsikring hos IDA Forsikring og vil skifte til den nye bilforsikring, skal du kontakte os på telefon 70 21 01 91.

Spørgsmål & svar

Få hjælp til din Bilforsikring

Få svar på de mest stillede spørgsmål om IDA Forsikrings Bilforsikring, dækninger og tilvalg.

Læs mere

Selvstændig?

Køb Bilforsikring til erhverv

Hvis du er selvstændig, kan IDA Forsikring tilbyde dig en bilforsikring til erhverv.

Læs mere

Kontakt

Ring eller skriv til IDA Forsikring

Har du spørgsmål til dine forsikringer, eller vil du købe en forsikring?

Telefon:

70 21 01 91

Kontakt os