Indboforsikring

IDAs Indboforsikring skaber trygge rammer for din familie, så du ikke behøver spekulere på økonomi, hvis du bliver ramt af små eller store uheld.

Forebyg indbrud i din bolig indboforsikring
Din Indboforsikring skal passe til dit hjem, din familie og din pengepung.I IDA Forsikring ved vi, at mennesker er forskellige, og derfor tilbyder vi dækninger og priser, der passer til dig.Har du indboforsikring gennem IDA Forsikring, er du samtidig dækket af IDA TRYGhed, hvor du får adgang til rådgivning og hjælp, hvis nogen misbruger din identitet.Har du købt din Indboforsikring før 23. august 2021?
Se betingelserne for forsikringen her
Hvis du allerede har en Indboforsikring hos IDA Forsikring, skal du kontakte os på telefon 70 21 01 91 for at ændre til den nyeste Indboforsikring.

Fordele med Indboforsikring

Ingen øvre forsikringssum

Du behøver derfor ikke vurdere dine ejendeles samlede værdi. Læs mere om summer og hvad det betyder.

Hele din husstand er dækket

Vi dækker din husstand samt delebørn uanset om barnet bor hos dig eller den anden forældre.

Du får en cykelfordel

Du kan vælge mellem forskellige cykelfordele via Min Side, fx en cykellås, bagrefleks med GPS eller en alarmboks til fastmontering på cyklen.

Hvad dækker Indboforsikringen? 

Du skal altid oplyse alle personer i din husstand til os.Bor du eller flytter du til bofællesskab, så beder vi dig kontakte os. Det kan have betydning for dækning i tilfælde af skade, og derfor kan det være nødvendigt, at ændre din Indboforsikring.Skemaerne er et uddrag af forsikringsbetingelserne, og de er vejledende. Eventuelle erstatninger bliver beregnet efter reglerne i forsikringsbetingelserne. 

Indboforsikring

Dækning

Altid med

Dækning

Dækning

Tilvalg

Betingelser & produktinfo

Indboforsikring

Disse betingelser gælder for IDA Indboforsikring købt fra 23.8.2021 og Indboforsikring til studerende købt fra 27.7.2021.

Partner:

Tryg

Betingelser & produktinfo

Indboforsikring

Disse betingelser gælder for IDA Indboforsikring købt fra 23.8.2021 og Indboforsikring til studerende købt fra 27.7.2021.

Partner:

Tryg

Hvad koster tilvalgene for min forsikring?

Ønsker du at tilføje eller fjerne et tilvalg til din eksisterende Indboforsikring, det kan du gøre via Min Side. Du kan også se, hvad tilvalget koster med det samme.

Udvidet kælder: Tilføj mere dækning

Dækningen Udvidet kælder dækker, hvis dine værdier i kælderen bliver ødelagt på grund af sky- eller tøbrudsskader. Den er relevant for dig, der bor i hus, rækkehus eller villalejlighed med kælder, der ikke er godkendt til beboelse. Har du værdier i kælderen for mere end 90.000 kr. Så anbefaler vi dig at hæve din dækning. Du kan tilkøbe dækning for op til 180.000 kr.Skriv til os eller ring til os på 70 21 01 91, hvis du ønsker udvidet kælderdækning.

Læs mere:

Spørgsmål & svar

Få hjælp til din Indboforsikring

Få svar på de mest stillede spørgsmål om IDA Forsikrings Indboforsikring, dækninger og tilvalg.

Læs mere

Studerende?

Gratis indboforsikring for studerende

Som studerende og medlem af IDA kan du få gratis Indboforsikring.

Læs mere

Kontakt

Ring eller skriv til IDA Forsikring

Har du spørgsmål til dine forsikringer, eller vil du købe en forsikring?

Telefon:

70 21 01 91

Kontakt os