Motorcykelforsikring

Har du en motorcykel, kan du få den forsikret hos IDA. Hvordan du vil være dækket, bestemmer du selv - vi tilbyder både ansvarsdækning og kasko. En del af køreglæden ligger i en god Motorcykelforsikring. Tanken om, at du er dækket ind efter dine behov, giver en følelse af tryghed, når du sætter dig op på motorcyklen. Når du køber forsikringen hos os, bestemmer du selv, hvordan du ønsker at få den sammensat. 

Køreteknisk kursus

Køreteknisk kursus

Forsikringen dækker, hvis du kommer ud for et uheld eller får en skade på et køreteknisk kursus. 

Ansvar- og kaskoforsikring

Ansvar- og kaskoforsikring

Ansvarsdækningen er lovpligtig, men du vælger selv om du ønsker at supplere med kasko.

Dækning året rundt

Dækning året rundt

Hvis du også bruger din motorcykel hele året, er det en god idé at vælge vinterdækning.

Forsikringen dækker

Skemaet er vejledende og er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Eventuelle erstatninger bliver beregnet efter reglerne i forsikringsbetingelserne.

Motorcykelforsikring
Ansvarsforsikring
Kaskoforsikring

Med en Motorcykelforsikring får du dækket de skader, som du kommer til at påføre andre mennesker. 

Hvis du kommer til at forvolde skade på andres ting, vil Motorcykelforsikringen sikre erstatning til den involverede part. Kommer du fx til at køre ind i en cyklist, er det forsikringen, der betaler udgifterne til en ny cykel.  

Forsikringen dækker i tilfælde af tyveri af motorcyklen. 

Vælger du at supplere med en kaskoforsikring, er din motorcykel dækket i forbindelse med skader, der opstår ved brand. 

Kaskoforsikringen dækker skader på din motorcykel ved påkørsel.

Redningsforsikring i udlandet giver dig blandt andet adgang til merudgifter til hjemtransport, uforudsete hotelophold på uheldsstedet, bugsering og fremskaffelse af reservedele.

Er uheldet ude, så giver Motorcykelforsikringen dig adgang til retshjælp, hvis du og den involverede part ikke kan blive enige, og derfor er nødt til at få en afgørelse i retten. Forsikringen dækker advokatomkostninger og øvrige udgifter i forbindelse med at føre sagen.

For at gøre det nemt og billigt for alle, der ikke kører om vinteren, er forsikringen indrettet sådan, at motorcyklen ikke er dækket i december, januar og februar. Hvis du alligevel ønsker dækning i vintermånederne, har du selvfølgelig mulighed for at vælge vinterkørsel som tilvalgs­dækning. 

Tilvalg