Motorcykelforsikring

En del af køreglæden ligger i en god Motorcykelforsikring. Tanken om, at du er dækket ind efter dine behov, giver en følelse af tryghed, når du sætter dig op på motorcyklen.Førerulykkes</br>forsikring

Førerulykkes
forsikring

Du er ekstra udsat i trafikken, når du kører på en motorcykel. Vælg derfor en Førerulykkesforsikring, der dækker dig.

Ekstraudstyr dækket for 10.000 kr.

Ekstraudstyr dækket for 10.000 kr.

Med en Kaskoforsikring er dit ekstraudstyr automatisk dækket. Du kan vælge at forhøje beløbet.

Vejhjælp

Vejhjælp

Vil du have mulighed for vejhjælp inden for landets grænser, kan du købe tilvalget Tryg MC Vejhjælp. Vejhjælp i udlandet får du med Kaskoforsikringen.

Hvad dækker Motorcykelforsikringen?

Skemaet er vejledende og er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Eventuelle erstatninger bliver beregnet efter reglerne i forsikringsbetingelserne.

Ansvarsforsikring (Lovpligtig)
Altid med

Med en Motorcykelforsikring får du dækket de skader, som du kommer til at påføre andre mennesker.

Hvis du kommer til at forvolde skade på andres ting, vil Motorcykelforsikringen sikre erstatning til den involverede part. Kommer du fx til at køre ind i en cyklist, er det forsikringen, der betaler udgifterne til en ny cykel.

 

Kaskoforsikring
Altid med

Forsikringen dækker, hvis din motorcykel eller tilbehør bliver stjålet eller skadet ved tyveri eller forsøg på tyveri.

Er uheldet ude, så giver Motorcykelforsikringen dig adgang til retshjælp, hvis du og den involverede part ikke kan blive enige og derfor er nødt til at få en afgørelse i retten. Forsikringen dækker advokatomkostninger og øvrige udgifter i forbindelse med at føre sagen.

Redningsforsikring i udlandet giver dig blandt andet adgang til at få dækket merudgifter til hjemtransport, uforudsete hotelophold, bugsering og fremskaffelse af reservedele.

Vælger du Kaskoforsikring til din motorcykel, er ekstraudstyr og tilbehør op til 10.000 kr. automatisk dækket. Vi anbefaler dig at købe tilvalgsdækningen Ekstraudstyr, hvis du har udstyr for mere.

Tilvalg

Dette tilvalg er til dig, som ikke ønsker en Kaskoforsikring, men som stadig gerne vil være dækket i tilfælde af tyveri eller forsøg på tyveri.

Med dette tilvalg bortfalder den særlige selvrisiko på 20 % af værdien ved tyveri. I stedet vil det være den aftalte selvrisiko på forsikringen, der gælder.

Tryg MC Vejhjælp dækker i Danmark (dog ikke Grønland og Færøerne), samt i Europa og i Rusland indtil Uralbjergene. Desuden også i Israel, Marokko, Tunesien, Tyrkiet og Iran.

Assistancen dækker fx over:

 • Hjælp på stedet som fx starthjælp og udbringning af brændstof.
 • Bugsering af motorcykel.
 • Videre transport af fører og passagerer til nærmeste offentlige transportmiddel.

Tidsrammen følger den kørselsperiode, som du har valgt i din lovpligtige Ansvarsforsikring. Se tilvalgsdækningen Helårskørsel, hvis du gerne vil køre uden for den normale periode fra 1. marts til 30. november.

Vi anbefaler dette tilvalg, hvis du har ekstraudstyr for mere end 10.000 kr. Ekstraudstyr og tilbehør betegnes som dele, som er udover modellens standard. Det kan fx være:

 • Kåbe
 • Sidevogn
 • Fælge
 • Fjeder/dæmpesæt
 • Tuningsdele og speciallakeringer

Dækker personskade eller dødsfald af føreren af den forsikrede motorcykel. En MC førerulykkesforsikring omfatter:

 • Erstatning ved varigt mén
 • Erstatning ved dødsfald
 • Strakshjælp

Dette tilvalg er til dig, der bruger din motorcykel året rundt. Som standard dækker forsikringen fra 1. marts til 30. november, men du har mulighed for at udvide forsikringen, så den dækker hele året.

Dækker, hvis der sker tyveri af nummerpladen.

 

Hvad koster tilvalgene for min forsikring?

Ønsker du at tilføje eller fjerne et tilvalg til din eksisterende motorcykelforsikring, kan du gøre via Min Side. Du vil også kunne se, hvad tilvalget koster med det samme.