Få job i IDA Forsikring

Vil du rådgive omkring nogle af landets bedst dækkende og Danmarks nok billigste forsikringer? Få mere at vide om jobmulighederne som forsikringsrådgiver og andre ledige jobs hos IDA Forsikring.

Ledige stillinger 

Vi slår løbende ledige stillinger op, når vi har brug for nye og dygtige medarbejdere i vores team. Det gælder både fuldtidsmedarbejdere og studerende. Du kan se ledige stillinger her

Jobagent

Med en jobagent får du beskeder, når vi slår ledige stillinger op. Du kan også indstille den, så du kun får besked ved ledige stillinger, der matcher dine jobønsker og kvalifikationer. Opret hurtigt og let en jobagent.

Uopfordrede ansøgninger

Hos IDA Forsikring søger vi altid de bedste kandidater til vores teams. Har vi ikke et konkret job her og nu, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Måske kan vi slet ikke undvære dig? Du kan sende din uopfordrede ansøgning her

Sådan er IDA Forsikring som arbejdsplads

IDA Forsikring er en medlemsfordel for IDA’s medlemmer. Vi er et hold af dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at sikre vores medlemmer gode dækninger til lave priser. Vores rådgivere arbejder for IDA-medlemmerne – og som medlemsejet forening skal vi ikke tjene penge. I stedet går al overskuddet til at sikre endnu billigere priser, der er ens for alle. Her er der ingen tom salgsgas og -teknikker. Vores medarbejdere får ikke løn ud fra salgsevner, men til gengæld får de løn for at yde rådgivning og god service. Det betyder stor gennemsigtighed på tværs af hele virksomheden. Vi sætter også en ære i at tilbyde vores medlemmer de bedste muligheder for selvhjælp. Derfor har vi udviklet selvbetjeningsløsninger, hvor medlemmer kan klare det meste selv. Dog er der altid mulighed for at få hjælp og rådgivning. Hos IDA Forsikring samarbejder vi med Tryg, Topdanmark, ADIS, Gjensidige Forsikring og Nordea Pension. Det er dem, der tager sig af skadesbehandlinger. 

Udvikling af dine kompetencer

Hos IDA Forsikring har du mulighed for hele tiden at udvikle dine færdigheder. Du og din chef aftaler løbende kompetenceudvikling, der både gavner afdelingens opgaver, mål og strategier samtidig med dine behov for udvikling. Vores mål med kompetenceudvikling er, at du bevarer eller øger din værdi på arbejdsmarkedet, når du arbejder hos os. Kompetenceudviklingen skræddersys til dig og er fleksibel ud fra dine ønsker og behov:
  • Du får uddannelse og læring på jobbet. Både gennem netværk, nye opgaver, intern rokering, samarbejde på tværs af organisationen og deltagelse i projekter. 
  • På interne og eksterne kurser får du viden og hands on-redskaber. 
Hos IDA Forsikring ønsker vi at udfordre og udvikle vores medarbejdere. Vores mål er, at de vokser med opgaverne og det ansvar, der følger med. 

Spørgsmål & svar

Om IDA Forsikring

Læs alt det med småt om IDA Forsikring.

Læs mere

Kontakt

Ring eller skriv til IDA Forsikring

Har du spørgsmål til dine forsikringer, eller vil du købe en forsikring?

Telefon:

70 21 01 91

Kontakt os

Se fordelene:

Bliv medlem af IDA

Som IDA-medlem kan du spare op til 30 % på dine forsikringer gennem IDA Forsikring.

Bliv medlem nu