Entrepriseforsikring – en økonomisk sikkerhed i dit byggeri

Det kan blive en dyr kamel at sluge, hvis der sker skader på dit byggeri, eller du får stjålet byggematerialer. En entrepriseforsikring er din redning, så du undgår store og ubehagelige regninger, hvis uheldet er ude under byggeriet.

Entrepriseforsikring forside skader under byggeri
Du får entrepriseforsikringen hos vores tætte samarbejdspartner Tryg. Derfor er det dem, du skal kontakte, hvis du ønsker at få et godt tilbud på forsikringen.

3 grunde til at anskaffe en entrepriseforsikring

Skal du renovere, er det en god idé at vælge en specifik ejerskifteforsikring til byggeriet. Du får her 3 gode grunde til at have en god forsikring på din entreprise.

Dækning af entreprisen ved byggeri

Du får dækket entreprisen. Det betyder, at byggeriet, byggematerialerne og midlertidige konstruktioner er dækket af forsikringen.

Erstatning ved tyveri af byggematerialer

Får du under byggeriet stjålet byggematerialer eller begås der hærværk, får du erstattet de stjålne eller ødelagte materialer.

Dækning af skader på huset ved tilbygning

Sker der skader på dit hus under en tilbygning, er du dækket. Det kan eksempelvis være rør, der lækker vand på byggematerialerne.

Fordelene er mange med en entrepriseforsikring

Under et byggeri kan der opstå mange uventede og ubehagelige overraskelser. Her er flere fordele, når du investerer i en god og dækkende forsikring. 
  • Du får god og grundig dækning. 
  • Du kommer aldrig i klemme økonomisk. 
  • Du kan tilvælge ansvarsforsikring, der dækker andre personer og deres ting på byggeriet. 
En entrepriseforsikring er din økonomiske tryghed. Har du flere håndværkere på dit byggeprojekt, og opstår der en skade, kan du risikere at komme i klemme. For hvem tager ansvaret for skaden? Med forsikringen er du altid sikker på at være dækket ind – både ved selvbyg, medbyg og totalentreprise. 

Bliv hurtigt dækket under dit byggeri

Du får let din entrepriseforsikring gennem vores samarbejdspartner Tryg. Ønsker du et tilbud? Send en mail på kundecenter.erhverv@tryg.dk eller få en rådgiver til at ringe dig op på Trygs hjemmesideHusk, at du skal have entrepriseforsikringen, inden du starter dit byggeri. Køber du den efter byggestart, dækker den ikke.

Hvordan dækker entrepriseforsikringen?

Din entrepriseforsikring dækker dig grundigt under ny- eller tilbyg. Så er du i gode hænder hele vejen gennem byggeriet. I skemaet herunder kan du se, hvordan du er dækket.

Dækning for Entrepriseforsikring

Dækning

Altid med

Dækning

Dækning

Tilvalg

Oversigt

Se alle IDAs Forsikringer

Se oversigt over alle IDA Forsikrings forsikringer.

Se mere og køb

Kontakt

Ring eller skriv til IDA Forsikring

Har du spørgsmål til dine forsikringer, eller vil du købe en forsikring?

Telefon:

70 21 01 91

Kontakt os

Se fordelene:

Bliv medlem af IDA

Som IDA-medlem kan du spare op til 30 % på dine forsikringer gennem IDA Forsikring.

Bliv medlem nu