Sundhedsforsikring

Alle kan blive ramt af uventede, behandlingskrævende skader eller sygdomme, og her er det en fordel at have bedst mulig adgang til hurtig og kompetent behandling.

Sundhedsforsikringen giver dig adgang til en lang række undersøgelser og behandlinger som fx speciallæge, psykolog, psykiater, fysioterapi, kiropraktik, zoneterapi, fodterapi, massage, ergoterapi, akupunktur og diætist. Du har også mulighed for at tilvælge familiedækning til en fordelagtig pris. 

Behandlings­garanti

Behandlings­garanti

Du er garanteret behandling senest ti dage efter du har anmeldt skaden. 

Privat behandlingssted

Privat behandlingssted

Du får behandling på privathospital eller klinik, og undgår derfor lange ventetider til det offentlige. 

Hurtig sagsbehandling

Hurtig sagsbehandling

Kommer du til skade, bliver din sag behandlet på en til to arbejdsdage.

Forsikringen dækker

Sundhedsforsikring
Dækning

Sundhedsforsikringen garanterer, at du får behandling senest ti hverdage efter, du har anmeldt skaden/sygdommen til Mølholm Forsikring.

Forsikringen dækker udgifter til forundersøgelse og/eller operation.

Forsikringen dækker behandling hos fysioterapeut.

Sundhedsforsikringen dækker behandling hos en kiropraktor.

Du kan få dækket op til ti behandlinger hos en zoneterapeut. 

Du kan få dækket op til ti akupunkturbehandlinger af forsikringen. 

Du kan få dækning til massage (maksimum fire behandlinger).  

Sundhedsforsikringen dækker udgifter (herunder samtaleterapi) af psykiske sygdomme, som er diagnosticeret i forsikringstiden. Det er et krav, at behandlingen fortages af en psykolog (cand.psych.) eller en psykiater (cand.med.).

Forsikringen dækker udgifter til medicin og/eller genoptræning, som er foreskrevet af speciallægen.  

Gratis sundhedsanalyse hver 12. måned og adgang til sundhedsportal.

Skemaet er vejledende og er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Eventuelle erstatninger bliver beregnet efter reglerne i forsikringsbetingelserne.

Spørgsmål og svar

Som medlem af IDA har du gennem Lån & Spar Bank mulighed for at købe forsikringen på særdeles favorable vilkår. Forsikringen bliver placeret i Mølholm Forsikring A/S, og undersøgelse og behandling vil finde sted på et af de mange privathospitaler og private klinikker, som Mølholm samarbejder med. Du har også mulighed for at tilvælge familiedækning til en fordelagtig pris. 

Du skal være fyldt 18 år, men må ikke være over 70 år, når du køber forsikringen.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Du kan ikke købe forsikringen gennem vores online beregner. Ønsker du at tegne en forsikringen, skal du udfylde et ansøgningsskema.

Du finder ansøgningsskemaet på Lån og Spars hjemmeside.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Ja, du vil blive undersøgt og modtage behandling på et privathospital eller på en privatklinik, som Mølholm samarbejder med.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Når du har tegnet forsikringen, kan du blive behandlet på hospitaler og klinikker i Skandinavien og Tyskland. Vælger du at blive behandlet i Danmark, kan du frit vælge mellem de behandlingssteder, som Mølholm har indgået aftale med. Vælger du at blive behandlet i andre skandinaviske lande eller Tyskland, skal du aftale behandlingsstedet med Mølholm.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Forsikringen dækker ikke i de tilfælde, hvor du har fremkaldt skaden med vilje eller ved grov uagtsomhed. Behandlingsforsikringen dækker heller ikke, hvis du dyrker professionel sport og har det som hovederhverv (dokumenteres i form af lønindtægt) og kommer til skade.

Fik du svar på dit spørgsmål?