Katteforsikring

Uden en forsikring hænger du selv på dyrlægeregningen, hvis din kat kommer ud for en ulykke eller bliver syg. Med en Katteforsikring får du den nødvendige hjælp, når din kat har brug for det.God grunddækning

God grunddækning

Sygdom og Ulykke sikrer dig dækning til behandling, operation og indlæggelse, samt et større udvalg af scanninger.

Tænder og Medicin

Tænder og Medicin

Tilvalget inkluderer dækning af tandresorptioner, der er en udbredt tand- og mundhulesygdom hos katte.

Behandling og genoptræning

Behandling og genoptræning

Køb Fysisk Behandling og få dækket udgifter til genoptræning efter en ulykke eller sygdom med fx fysioterapi.

Forsikringen dækker

Skemaet er vejledende og er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Eventuelle erstatninger bliver beregnet efter reglerne i forsikringsbetingelserne.

Katteforsikring
Altid med

Dækker din kats behov for undersøgelse, behandling, operation og indlæggelse hos en dyrlæge ved sygdom, lidelse eller ulykke. Dækker fx også

 • røntgen
 • ultralydsscanning
 • MR-scanning
 • CT-scanning
 • samt vagttillæg hos dyrlægen ved konsultation om aftenen, i weekenden og på helligdage
Tilvalg

Du kan dække udgifter til din kats fysiske behandling og genoptræning efter en sygdom, når dette er ordineret af en dyrelæge. Det kan fx være fysioterapi, kiropraktik, laserterapi og akupunktur.

Du kan vælge at sikre dig for udgifter til behandling af din kats tænder, samt dyrlægeordineret medicin, halskrave og forbinding. Din kat kan fx være dækket i tilfælde af:

 • tandrodsbetændelse
 • tandbyld
 • rodfyldning

Forsikringen dækker desuden for tandresorptioner, der er en udbredt tand- og mundhulesygdom hos katte (oftest forkortet TR eller FORL).

Hvis du, din samlever eller dit barn under 18 år indlægges på et hospital eller dør, kan du med dette tilvalg få dækket pasning af din kat hos en dyrepension eller ved privat pasning. Pasning dækkes i op til 30 dage ved indlæggelse og 60 dage ved dødsfald. Transport til aflevering og afhentning til og fra pasningsstedet er også dækket.

Hvis du har din kat med på rejse, kan du ved akut opstået behov for behandling få dækket udgifter til fx behandling og indlæggelse på et dyrehospital i udlandet.

Med på Rejse dækker også:

 • Aflivning og kremering
 • Logi til forlænget ophold for én person og medrejsende børn under 18 år, hvis der ikke er andre medrejsende over 18 år.
 • Genanskaffelse af attester i tilfælde af tyveri af bagage i udlandet.
 • Medicin, halskrave og forbinding som følge af en opstået sygdom, lidelse eller ulykke.

Tilvalget dækker rejser i EU/EØS-lande inkl. Færøerne og Grønland af op til tre måneders varighed. Vi anbefaler, at du altid har en Rejseforsikring med dig. Den sikrer samtidig også, at vi tager hånd om din kat, hvis du bliver indlagt på hospitalet i udlandet.

Forsikringen dækker, hvis din kat dør eller må aflives. For indekatte dækkes prisen på en killing af samme race og avlskvalitet eller op til den sum, som du vælger, når du køber forsikringen. Det samme gælder for fritløbende udekatte, dog kun 50 %, hvis dødsfaldet eller aflivningen skyldes en påkørsel.