Gruppelivsforsikring forside
Gruppelivsforsikring forside

Gruppelivsforsikring: Giv dig selv og familien økonomisk tryghed

Skulle du pludselig få en kritisk sygdom eller gå bort, rammer det ikke bare dig og din familie hårdt – det giver også økonomisk hovedpine. Med en gruppelivsforsikring kan du spænde et økonomisk sikkerhedsnet ud under din familie.

Hos IDA Forsikring kan du få en god gruppelivsforsikring, der både dækker pludselige dødsfald og visse kritiske sygdomme. Endda til Danmarks nok billigste pris.

3 gode grunde til at have en gruppelivsforsikring 

Sker det forfærdelige, at du mister livet eller bliver kritisk syg, kan det være et økonomisk hårdt slag for din familie midt i sorgen. Her er tre gode grunde til at investere i en gruppelivsforsikring:
 1. Økonomisk sikring af familien ved død efter ulykke.
  Dør du pludseligt som følge af en ulykke, er din familie økonomisk sikret. I det tilfælde får dine nærmeste pårørende en udbetaling.

 2. Økonomisk sikring af familien ved død efter sygdom 
  Du sikrer din familie med en økonomisk kompensation, hvis du går bort som følge af sygdom. Dine nærmeste pårørende får udbetalingen. 

 3. Udbetaling ved kritisk sygdom 
  Du får en skattefri udbetaling, der kan lette livet i en svær tid. Det kan være en hjælp til at betale udgifterne til behandlinger eller til at tilpasse din bolig til din sygdom. 

Du får flere fordele med en gruppelivsforsikring 

Oveni dyb sorg, hvis du går bort eller bliver alvorligt syg, står din familie med økonomiske kvaler. Dem hjælper forsikringen med. Her er flere fordele. 
 • Du får også dækket terminalsygdomme. 
 • Du kan vælge mellem to dækningsbeløb. 
 • Du kan selv vælge, hvem der får udbetalt den økonomiske kompensation. 
 • Du får en tryghed i, at du har skabt det bedste økonomiske grundlag for din familie. 
 • Du sikrer dine efterladte en økonomisk kompensation – det kan eksempelvis betyde, at din familie kan blive boende i jeres hjem. 
Dødsfald og kritiske sygdomme er noget af det hårdeste, der kan ramme pårørende. Med en gruppelivsforsikring kan du ikke få sorgen til at forsvinde, men du kan lette en del af den økonomiske byrde for din familie. 

Her dækker forsikringen ikke

Forsikringen giver bred dækning, men på enkelte områder er du ikke dækket:
 • Du får ikke dækket sygdom, der er diagnosticeret, inden forsikringen er blevet oprettet. 
 • Din dækning gælder ikke for diagnoser, der bliver stillet de første tre måneder efter, du har købt forsikringen. 
 • Forsikringen dækker ikke efterfølgende diagnoser af samme type sygdom. Dog gælder særlige regler i forbindelse med kræft.