Rejseforsikring

Med en Rejseforsikring (årsrejse) er husstanden dækket på ferie- og studierejser af op til 60 dages varighed i Europa eller hele verden, hvis I bliver syge, får brug for behandling eller kommer ud for et uheld.Det er vigtigt at være dækket af en forsikring på rejsen, idet pludselige skader eller sygdom både kan være dyre og besværlige uden. Rejser du til et land, som er dækket af det Blå EU-sygesikringskort, får du tilbudt behandling på lige fod med borgerne. Men de fleste lande har et noget anderledes behandlingssystem end det vi kender til i Danmark, og det vil derfor altid være en rigtig god idé at supplere med en rejseforsikring.

Dækker hele husstanden

Dækker hele husstanden

Rejseforsikringen dækker alle jer der bor i husstanden. 

Selvrisiko på lejet bil

Selvrisiko på lejet bil

Lejer du eller din samlever en bil i udlandet, dækker vi selvrisikoen på op til 10.723 kr. (indeks 2018).

Dækker op til 60 dage

Dækker op til 60 dage

Du er dækket i op til 60 dage, men du kan forlænge din forsikring, hvis du skal være væk i længere tid. 

Forsikringen dækker

Rejseforsikring (årsrejse)
Europa
Verden

Rejseforsikringen (årsrejse) for Europa dækker de lande, der er omfattet af det blå EU-syge­sikringskort. Forsikringen for verden dækker øvrige lande.

Europa

Verden

Forsikringen dækker rejser af en varighed på op til 60 dage. Er du væk i mere end 60 dage, anbefaler vi dig, at du kontakter Tryg, som kan afgøre, om du kan få forlænget din forsikring. Se 'Spørgsmål og svar' nederst på siden, hvis du vil vide mere om, hvordan du forlænger Rejseforsikringen.

Rejser op til 60 dage

Rejser op til 60 dage

Forsikringen dækker alle i husstanden; også hvis fx ægtefælle og børn rejser uden dig som forsikringstager.

Hele husstanden

Hele husstanden

Du har mulighed for at tilkøbe en afbestillings­forsikring.

Læs mere om afbestillingsforsikring. 

Tilvalg

Tilvalg

Hvis du rejser som den eneste i din husstand, er din ven eller veninde også dækket af din Rejse­forsikring (årsrejse). Vær opmærksom på, at I skal rejse både ud og hjem sammen.

Med rejsegaranti er du sikret en erstatningsrejse eller erstatning for ødelagt rejsedøgn, hvis du ikke kan deltage i feriens planlagte aktiviteter på grund af fx et brækket ben, en forstuvning eller lignende. 

Vær opmærksom på, at rejsegaranti – herunder erstatningsrejse og erstatning for ødelagt rejsedøgn bortfalder (for hele rejsens længde), hvis du forlænger din Rejseforsikring til at dække i mere end 60 dage. 

Det kan du læse mere om i betingelserne.

Forsikringen dækker hjemtransport til Danmark ved sygdom, tilskadekomst og dødsfald.

Forsikringen dækker udgifter til hjemrejse, hvis et familiemedlem pludseligt bliver alvorlig syg. Er du kørt på ferie i egen bil i Europa, sørger vi også for, at bilen og evt. campingvogn kommer hjem.

Forsikringen dækker, at dine medforsikrede rejseledsagere kan blive hos dig, hvis du bliver syg.

Forsikringen dækker bagageforsinkelse, hvis den er forsinket mere end fem timer.

Forsikringen dækker, hvis du uden egen skyld kommer for sent til et offentligt eller til rejse­­arrangørens transport­middel.

Forsikringen dæk­­ker ekstraudgifter i tilfælde af evakuering og/eller ufrivilligt ophold, hvis en dansk, offentlig myndighed opfordrer til evakuering. Du får også erstatning, hvis de lokale myndigheder opfordrer dig til at forlade det sted, hvor du opholder dig, eller de ufrivilligt tilbageholder dig.

Deltager du i farlig sport i forbindelse med en rejse, kan du få erstatning, hvis du kommer ud for et uheld/en ulykke. Du kan fx få dækning for følgende sportsgrene/aktiviteter: 

  • Bjergbestigning
  • Boksning
  • Faldskærmsudspring
  • Kitesurfing
  • Paraglidning
  • River rafting

Se den fulde liste over sportsgrene/aktiviteter som du kan få dækket.

Skemaet er vejledende og er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Eventuelle erstatninger bliver beregnet efter reglerne i forsikringsbetingelserne.