Sådan ændrer du dine forsikringer

Livet igennem kan du få behov for at forsikre dig på forskellige måder. Heldigvis kan du hurtigt og let ændre dine forsikringer hos IDA Forsikring. På Min Side kan du i langt de fleste tilfælde selv ændre og justere efter nye behov.

Sådan ændrer du dine forsikringer kundeservice

Få overblik over de mest almindelige ændringer 

Herunder dykker vi ned i de mest almindelige ændringer. På Min Side fremgår det altid på de enkelte forsikringer, hvad du selv kan ændre. Vi laver med jævne mellemrum forbedringer af vores forsikringer, så de altid lever op til de krav, du stiller til en god og fleksibel dækning. Men som udgangspunkt fortsætter du på de vilkår, som var gældende, da du købte forsikringen. Ønsker du at skifte til det nyeste forsikringsprodukt, kan du ikke selv gøre det ved at logge ind på Min Side. Du skal i stedet ringe til os på 70 21 01 91 – så klarer vi det. 

Forhøj din forsikringssum 

Du kan både forhøje og nedsætte din forsikringssum på Min Side, hvis dine behov ændrer sig. Forsikringssummen er det maksimale beløb, du kan få udbetalt i erstatning, hvis du får en skade. Din erstatning beregnes derfor ud fra din forsikringssum. Via selvbetjeningen kan du selv angive, hvor meget du ønsker at forhøje forsikringssummen til. 

Vil du tilføje eller opsige en dækning? 

Har du fundet ud af, at du har brug for yderligere dækning til en af dine forsikringer? Så kan du også via Min Side tilføje en ny dækning. Ved vores rejseforsikring kan du eksempelvis: 
  • Tilføje afbestillingsforsikring til din rejseforsikring
  • Ændre din rejseforsikring, så den ikke kun dækker Europa, men hele verden – eller omvendt. 
Finder du derimod ud af, at du har en unødvendig dækning, kan du i de fleste tilfælde selv opsige den på selvbetjeningsløsningen. Det gælder eksempelvis:Selvom du kan opsige de fleste dækninger, gælder det ikke alle. På Min Side kan du se, hvornår du skal kontakte os for at ændre dækningen. Måske har du ikke bare brug for at justere din forsikring, men at opsige den. Det kan du få mere at vide om her. Det gælder eksempelvis din bilforsikring, hvis du sælger din bil.   

Du kan selv ændre din selvrisiko 

Vil du gerne hæve eller sænke din selvrisiko? Det kan du let selv gøre via Min Side. Her kan du justere din selvrisiko på én eller flere af dine forsikringer. Ved at ændre på din selvrisiko ændrer du samtidig prisen på din forsikring. Desto højere selvrisiko, desto billigere forsikring. 

Husk at forsikre dig under udstationering 

Skal du udstationeres i udlandet med dit arbejde, kræver det ofte ændringer i dine forsikringer – både når du er ude og for dine ting og bolig derhjemme.Det er altid en god idé at kontakte os på telefon 70 21 01 91, hvis du skal udstationeres i udlandet. Så hjælper vi dig med at lave de nødvendige ændringer. Bemærk også, at du med en international familiesikring hos Tryg får dine genstande dækket i udlandet under din udstationering. Her dækker din indboforsikring ikke. Den internationale familieforsikring dækker de personlige ejendele, du medbringer til EU/EØS-lande (undtaget Bulgarien, Malta, Cypern, Rumænien, Grækenland og Slovakiet). Få mere at vide om forsikringer under udstationering

Ændring af adresse 

Får du ny adresse (eller nyt telefonnummer og lignende), er det vigtigt, at vi kender til din nye bopæl. Du kan sende din nye adresse til os via vores kontaktformular. 

Min Side er til Tryg-forsikringer

Det er kun de forsikringer, som vi samarbejder med Tryg om, du kan ændre på Min Side. Det drejer sig oftest om hovedparten af dine private forsikringer som husforsikring, indboforsikring, rejseforsikring og bilforsikring. Vi tilbyder eksempelvis lønsikring gennem TopDanmark. Her kan du logge på deres selvbetjeningsløsning

Spørgsmål & svar

Kundeservice

Få hjælp til selvbetjening, hvis du skal anmelde en skade, betale regninger eller ændre forsikringer.

Læs mere

Spørgsmål & svar

Få hjælp til dine forsikringer

Få svar på de mest stillede spørgsmål om alle IDA Forsikrings forsikringer, dækninger og tilvalg.

Læs mere

Kontakt

Ring eller skriv til IDA Forsikring

Har du spørgsmål til dine forsikringer, eller vil du købe en forsikring?

Telefon:

70 21 01 91

Kontakt os