IDA TRYGhed giver dig unikke fordele
IDA TRYGhed giver dig unikke fordele

Få alt, du skal vide om IDA TRYGhed her

Køber du en indboforsikring gennem IDA Forsikring, får du automatisk adgang til IDA TRYGhed. IDA TRYGhed er en række fordele, som er med til at give dig ro i maven i hverdagen. Læs med her og bliv meget klogere på IDA TRYGhed.

Hvordan får jeg IDA TRYGhed?

Du har automatisk IDA Tryghed, når du har en indboforsikring hos os. Du får derfor gratis adgang til Tryg ID, Tryg i Livet og Tryg Lægehotline. IDA TRYGhed tilbydes i samarbejde med Tryg.

Få flere fordele

Ønsker du flere tilvalg, kan du vælge imellem:Kontakt Tryg på 78 75 90 23 for at lave tilvalg.

Hvem dækker IDA TRYGhed?

IDA TRYGhed dækker dig, din samlever og dine børn, som har folkeregisteradresse på din adresse. Lejere og logerende er ikke dækket. IDA TRYGhed gælder kun, når du bor i Danmark.

Jeg opsiger min indboforsikring – hvad så?

Opsiger du din indboforsikring, opfylder du ikke længere kravene til at have IDA TRYGhed. Derfor mister du adgangen til fordelene.

Kan Tryg Forsikring ændre fordelsprogrammet?

Tryg Forsikring kan ændre og opsige IDA TRYGhed med en måneds varsel til henholdsvis d. 1. januar og 1. juli hvert kalenderår.En række af fordelene er baseret på samarbejdsaftaler med eksterne leverandører. Tryg Forsikring forbeholder sig ligeledes retten til at ændre indholdet til henholdsvis d. 1. januar og 1. juli hvert kalenderår.