IDA TRYGhed giver dig unikke fordele
IDA TRYGhed giver dig unikke fordele

IDA TRYGhed

Når du køber vores Indboforsikring får du automatisk adgang til IDA TRYGhed - en række unikke fordele, som er med til at gøre din hverdag tryggere.

Hvordan får jeg IDA TRYGhed?

Du er automatisk med i fordelsprogrammet IDA TRYGhed (som vi tilbyder i samarbejde med Tryg ), når du har en Indboforsikring (familie). Din indboforsikring giver dig derfor gratis adgang til Tryg ID, Tryg i Livet® og Tryg Lægehotline.Flere fordele
Ønsker du at købe en eller flere tilvalgsdækninger:

Hvem er omfattet af IDA TRYGhed?

IDA TRYGhed gælder for dig, din ægtefælle/samlever og børn, som bor og er tilmeldt cpr-registeret på din adresse (forsikringsstedet). Logerende og lejere er ikke omfattet. IDA TRYGhed gælder kun, når du bor i Danmark (ikke på Færøerne, i Grønland og resten af verden).

Hvad sker der, hvis jeg opsiger min Indboforsikring?

Hvis du opsiger din Indboforsikring (familie), opfylder du ikke længere kravet til IDA TRYGhed. Du mister derfor automatisk adgangen til fordelene.

Kan Tryg Forsikring ændre fordelsprogrammet?

Tryg Forsikring kan opsige og ændre IDA TRYGhed med en måneds varsel til henholdsvis den 1. januar og 1. juli hvert kalenderår. En række af fordelene er baseret på samarbejdsaftaler med eksterne leverandører. Tryg Forsikring forbeholder sig ret til at ændre indholdet af IDA TRYGhed med en måneds varsel på tryg.dk til henholdsvis den 1. januar og 1. juli i kalenderåret.