Jeg er selvstændig: Hvilke forsikringer skal jeg have?

Som selvstændig er der mange praktiske opgaver at holde styr på. Her på siden giver vi dig et nemt og overskueligt overblik over, hvilke forsikringer du skal have som selvstændig, og hvilke du kan overveje.

Jeg er selvstændig erhvervsforsikring virksomhedsøkonomi

Private forsikringer dækker ikke dit arbejdsliv

Selvom du er din egen arbejdsgiver, er det ikke nok at have private forsikringer. De vil ikke dække dig og de ting, du anvender i arbejdsregi. Din virksomheds økonomi vil oftest hænge sammen med din privatøkonomi som selvstændig. Derfor er det vigtigt at have erhvervsforsikringer.Der er en række erhvervsforsikringer, der er lovpligtige, mens andre er valgfrie.

Arbejdsskadeforsikringen er lovpligtig

Har du ansatte, eller er du ansat som direktør, skal du have en arbejdsskadeforsikring ifølge loven. Hos IDA Forsikring er arbejdsskadeforsikringen en del af vores kontorforsikring.

Firmabiler skal dækkes

Har du firmabiler, dækker din private bilforsikring ikke. Du er forpligtet til at have en motoransvarsforsikring til at dække firmabilerne. Det kan du oftest få igennem en bilforsikring til erhverv.

Disse forsikringer kan du overveje som selvstændig

Der er en række forsikringer, der er valgfrie som selvstændige. Dem gennemgår vi herunder.Erhvervsrejseforsikring: Med en erhvervsrejseforsikring er både du og dine medarbejdere dækket døgnet rundt i hele verden. Netbanksforsikring: Med en netbanksforsikring dækker banken, i tilfælde af at din konto bliver hacket. Løsøreforsikring og erhvervs- og produktansvarsforsikring: Denne forsikring dækker dit inventar og dine produkter. Hos IDA Forsikring er dette en del af kontorforsikringen.Sundhedsforsikring: Med en sundhedsforsikring sikrer du, at du og dine medarbejdere får hurtig behandling. Det beskytter dig mod lange sygemeldinger.Professionel rådgiveransvarsforsikring: Lever du af at rådgive andre, kan du eller dine medarbejdere være skyld i et økonomisk tab for kunden. Bliver du pålagt et erstatningskrav, vil en rådgiveransvarsforsikring dække. Nøglepersonsforsikring: Nøglepersonsforsikringen sikrer, at virksomheden stadig kan køre rundt, hvis en vigtig ansat ikke kan varetage sit arbejde i en længere periode. Her giver forsikringen tilskud, mens medarbejderen er sygemeldt.

IDA Forsikring dækker selvstændige 

Hos IDA Forsikring dækker vi selvstændige grundigt. Da medlemmerne af IDA er medejere af IDA Forsikring, kan vi tilbyde nogle af markedets billigste forsikringer til selvstændige.Du kan tegne de forsikringer, du har behov for. Eksempelvis dækker vores kontorforsikring både inventar, produkter og arbejdsskader for at gøre det overskueligt i en travl hverdag.

Indholdsfortegnelse

Private forsikringer dækker ikke dit arbejdsliv

Disse forsikringer kan du overveje som selvstændig

IDA Forsikring dækker selvstændige

Overblik

Erhvervsforsikringer

Få overblik over IDA Forsikrings erhvervsforsikringer.

Læs mere og køb

Spørgsmål & svar

Få hjælp til Erhvervsforsikringer

Få svar på de mest stillede spørgsmål om IDA Forsikrings Erhvervsforsikringer, dækninger og tilvalg.

Spørgsmål erhvervsforsikring

Kontakt

Ring eller skriv til IDA Forsikring

Har du spørgsmål til dine forsikringer, eller vil du købe en forsikring?

Telefon:

70 21 01 91

Kontakt os