Professionel rådgiveransvarsforsikring: Få dækning til lavpris

Lever du og din virksomhed af at rådgive kunder? Så kan selv små fejl i rådgivningen koste dine kunder og dig dyrt. Har du en professionel rådgiveransvarsforsikring, står du ikke alene, hvis rådgivningen er skyld i, at kunden mister penge.

Professionelt rådgiveransvar økonomisk tab og rådgivningsfejl
Gennem IDA Forsikring får du en rådgiveransvarsforsikring til absolut lavpris. Uden at gå på kompromis med dækning. For os går skarpe priser og god dækning hånd i hånd.

Derfor er en professionel rådgiveransvarsforsikring en god idé

Som rådgivervirksomhed lever du af dine kunder. Men hvor der er mennesker, sker der fejl – her er en rådgiveransvarsforsikring din sikkerhed til at minimere økonomiske tab.

Retroaktiv dækning

Du er dækket ved erstatning for fejlrådgivning, der er sket, før du har købt forsikringen. Dækningen gælder kun i sager, du ikke har kendskab til, når du tegner forsikringen.

Udvidet dækning

Du får dækning i sager, hvor din rådgivning bliver gjort ansvarlig for kundens økonomiske tab. Det gælder også for fejl som følge af grov uagtsomhed.

Dækning af kommunikationsomkostninger

Er din virksomhed havnet i negativ omtale i medierne, dækker forsikringen omkostningerne til krisekommunikation. Dækningen gælder op til 1.000.000 kr.

Få flere fordele med forsikringen 

En rådgiveransvarsforsikring er et økonomisk sikkerhedsnet under din virksomhed. Her får du endnu flere fordele ved at investere i forsikringen. 
  • Du er dækket, hvis der sker skader som følge af virksomhedens almindelige aktiviteter, eller din ydelse er direkte årsag til en skade. 
  • Du støder ikke på nogen bagudregulering. Det vil sige, at din pris fastsættes ud fra din omsætning ved periodens start – og der bliver den. 
  • Du kan sove roligt om natten, velvidende at du ikke står alene med det økonomiske ansvar i tilfælde af fejl eller skader. 
Når du rådgiver, kan der ske fejl – og de kan ende med at forvandle sig til kæmpe regninger. Med forsikringen behøver du ikke bekymre dig om den del. Det kan være en forebyggende idé altid at understrege overfor en kunde, hvis du rådgiver uden for dit ekspertområde.

Få høje besparelser på få minutter 

Der er mange penge at spare på kun få minutter og med få klik. I vores online beregner kan du se dine besparelser og samtidig købe dig til økonomisk tryghed i din virksomhed med en professionel rådgiveransvarsforsikring.

Hvilke dækninger indeholder rådgiveransvarsforsikringen?

Rådgiveransvarsforsikringen giver dig grundig økonomisk dækning ved fejl, skader og fejlrådgivning. Se her, hvilke dækninger du får.

Hvordan er du dækket med IDA Professionel Rådgiveransvarsforsikring

Dækning

Altid med

Dækning

Dækning

Betingelser & produktinfo

Professionel Rådgiveransvarsforsikring

Se police: Kontakt ADIS på telefon 70 27 70 72 eller mail sme.kundeservice@adis.as

Partner:

ADIS

Betingelser & produktinfo

Professionel Rådgiveransvarsforsikring

Se police: Kontakt ADIS på telefon 70 27 70 72 eller mail sme.kundeservice@adis.as

Partner:

ADIS

Spørgsmål & svar

Professionel Rådgiveransvarsforsikring

Få svar på de mest stillede spørgsmål om IDA Forsikrings Professionel Rådgiveransvarsforsikring, dækninger og tilvalg.

Læs mere

Kontakt

Ring eller skriv til IDA Forsikring

Har du spørgsmål til dine forsikringer, eller vil du købe en forsikring?

Telefon:

70 21 01 91

Kontakt os