Professionel Rådgiveransvarsforsikring

Der sker hele tiden ændringer på forsikringsmarkedet, og vores mål er at skabe merværdi til vores medlemmer i form af korrekte dækninger, præmier og betingelser, tilpasset markedsforholdene. Det betyder at du får et produkt, der er tilpasset til dig.

Professionelt rådgiveransvar økonomisk tab og rådgivningsfejl
Det er menneskeligt at begå fejl, men rådgiver din virksomhed kunder kan selv små fejl koste dig dyrt. Køber du en Professionel Rådgiveransvarsforsikring, er du heldigvis dækket, hvis din rådgivning resulterer i et økonomisk tab for kunden.Som rådgivende virksomhed er det afgørende at informere og vejlede kunden korrekt, men sker det alligevel, at en medarbejder begår en fejl, er rådgiveransvar en uundværlig sikkerhed. Fejlen kunne bestå i en fejl ved projektering, tilsyn eller programmering, som resulterer i et økonomisk tab for kunden.

Fordele ved IDA Professionel Rådgiveransvarsforsikring

Retroaktiv dækning

Du har mulighed for at få dækning for skader, der er sket før du købte forsikringen.

Udvidet dækning

Skader, der sker som følge af grov uagtsomhed, er inkluderet i dækningen.

Kommunikationsomkostninger

Undersum i forbindelse med offentliggørelse af eventuelt tab eller skade dækket under policen, som påvirker din virksomheds omdømme negativt.

Hvad dækker Professionel Rådgiveransvarsforsikringen? 

Skemaet er vejledende og er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Eventuelle erstatninger bliver beregnet efter reglerne i forsikringsbetingelserne.

Hvordan er du dækket med IDA Professionel Rådgiveransvarsforsikring

Dækning

Altid med

Dækning

Dækning

Betingelser & produktinfo

Professionel Rådgiveransvarsforsikring

Se police: Kontakt ADIS på telefon 70 27 70 72 eller mail sme.kundeservice@adis.as

Partner:

ADIS

Betingelser & produktinfo

Professionel Rådgiveransvarsforsikring

Se police: Kontakt ADIS på telefon 70 27 70 72 eller mail sme.kundeservice@adis.as

Partner:

ADIS

Særlige fordele ved Rådgiveransvar

  • Tilbagevirkende kraft: Forsikringen dækker krav, som en kunde rejser mod virksomheden retroaktivt. Det vil sige, at bliver kravet rejst på grund af en fejl, som er begået før forsikringen er tegnet, dækker forsikringen. Det er dog vigtigt at understrege, at forsikringen ikke dækker, hvis I har kendskab til at kravet bliver rejst, når I køber forsikringen.
  • Udvidet dækning: Dækningen er udvidet til at omfatte skader, som sker som følge af grov uagtsomhed. Normalt er grov uagtsomhed ikke omfattet af Rådgiveransvar, men tegner du forsikringen hos os, opnår du denne ekstra fordel.
  • Præmiebesparelser: Forsikringen indgår i en puljeordning, som blandt andet giver præmiebesparelser for de virksomheder, som indgår i puljen. Sammenligner vi med øvrige selskaber, får du hos IDA et attraktivt og meget lavt præmieniveau.
  • Ingen bagudregulering: Vi foretager ingen bagud­regulering, hvilket betyder, at præmien fastsættes med udgangspunkt i virksomhedens omsætning ved periodens start. Vi foretager heller ikke en regulering ved periodens slutning.

Læs mere:

Kontakt

Spørgsmål om erhvervsforsikringer

Har du spørgsmål til forsikringen, eller vil du have et tilbud?

Spørgsmål & svar

Professionel Rådgiveransvarsforsikring

Få svar på de mest stillede spørgsmål om IDA Forsikrings Professionel Rådgiveransvarsforsikring, dækninger og tilvalg.

Læs mere

Kontakt

Ring eller skriv til IDA Forsikring

Har du spørgsmål til dine forsikringer, eller vil du købe en forsikring?

Telefon:

70 21 01 91

Kontakt os