Få god dækning med en billig sundhedsforsikring til erhverv

Når medarbejdere bliver syge, får din virksomhed uventede udgifter, samtidig med at du mister indtjening. Med en sundhedsforsikring til erhverv investerer du i dine ansatte og i at nedbringe sygefraværet.

Sundhedsforsikring erhverv & Spørgsmål sundhedserhvervsforsikring
IDA Forsikring samarbejder med ADIS om en attraktiv sundhedsforsikring til erhverv til Danmarks nok skarpeste pris. Så får dine ansatte hurtig adgang til den rette behandling.

Derfor bør du have en sundhedsforsikring til erhverv

En sundhedsforsikring hjælper dig med at passe på dig selv og dine ansatte. Så behøver du ikke bekymre dig om lange ventelister eller de rette behandlinger.

Adgang til hurtig behandling

Du er garanteret hurtig adgang til hjælp og rådgivning indenfor forundersøgelse, behandling og pleje på offentlige og private hospitaler.

Dækning af specialistbehandling

Døjer du med nakken, går du med svære tanker eller noget helt tredje? Du får bl.a. dækket udgifterne til behandlinger hos kiropraktorer, akupunktører og psykologer.

Behandlingsforløb for misbrug og sygdomme

Du får dækning af udgifterne til behandlingsforløb. Det gælder behandlinger for alkohol- eller stofmisbrug. Misbrugs- og afvænningsdækningen er et tilvalg til basisdækningen.

Der er flere fordele ved forsikringen 

Du passer på din egen og dine ansattes sundhed, samtidig med at du passer på din virksomheds økonomi med en sundhedsforsikring til erhverv. Her er flere fordele. 
  • Du får dækket udgifterne til medicin efter et hospitalsophold. 
  • Du får hjemmehjælp efter en behandling og dækket udgifterne til det. 
Hurtig og effektiv behandling kan forkorte sygefraværet blandt dine ansatte. Det mindsker økonomiske tab, når der er sygdom i virksomheden. Med en sundhedsforsikring til erhverv får du økonomisk sikkerhed. 

Skift uden besvær din forsikring 

Det er ikke svært eller tidskrævende at skifte din forsikring til IDA Forsikring. Faktisk kan du på få minutter spare flere tusind kroner. Godkender du vores tilbud og beder os om at opsige din nuværende forsikring, flytter vi den automatisk over til os. Du kan få ADIS’ hjælp på telefon 70 27 77 13. 

Disse dækninger indeholder en sundhedsforsikring til erhverv

Når du investerer i en sundhedsforsikring til erhverv gennem IDA Forsikring, er du godt dækket. Du er både dækket, når du er på arbejde og holder fri – det er dækning 24/7. Du kan udvide forsikringen yderligere med vores tilvalg, hvis du har brug for det. Se herunder basisdækning og tilvalg.

Hvordan er du dækket med IDA Sundshedsforsikring Erhverv

Dækning

Altid med

Dækning

Dækning

Tilvalg

Værd at vide om forsikringer på arbejdspladsen

Som arbejdsgiver tager du hånd om dine medarbejderes sundhed med en sundhedsforsikring til erhverv. Men du er ikke forpligtet til at tegne den. Du er derimod forpligtet til at forsikre dine ansatte mod arbejdsulykker og erhvervssygdomme. Men hvad er forskellen på en arbejdsulykke og en erhvervssygdom? 

Arbejdsulykke

En arbejdsulykke er en pludselig opstået skade i forbindelse med dit arbejde.
  • Skaden er enten fysisk eller psykisk. 
  • Skaden er opstået på grund af dit arbejde eller de forhold, du har udført det under. 
  • Skaden skal ske pludseligt eller inden for fem dage. 
Arbejdsulykker kan eksempelvis være fald eller trafikulykker. Eller det kan være tunge løft inden for en kort periode, der fører til dårlig ryg. 

Erhvervssygdomme

Erhvervssygdomme er lidelser eller sygdomme, der skyldes dit arbejde eller de rammer, du arbejder i. Sygdommene kan udvikle sig over tid, eksempelvis på grund af gentagne bevægelser eller støjende arbejdsmiljø. Erhvervssygdomme kan være:
  • Allergi og astma
  • Tennisalbue 
  • Høretab
Arbejdsulykker bliver dækket gennem en arbejdsskadeforsikring. Vores samarbejdspartner ADIS tilbyder en kontorforsikring, der indeholder den lovpligtige arbejdsskadeforsikring. Erhvervssygdomme bliver dækket ved tilmelding til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES).Få mere at vide om arbejdsulykker og erhvervssygdomme på www.aes.dk.

Betingelser & produktinfo

Sundhedsforsikring til erhverv

Se police: Kontakt ADIS på telefon 70 27 70 72 eller mail sme.kundeservice@adis.as

Partner:

ADIS

Betingelser & produktinfo

Sundhedsforsikring til erhverv

Se police: Kontakt ADIS på telefon 70 27 70 72 eller mail sme.kundeservice@adis.as

Partner:

ADIS

Spørgsmål & svar

Få hjælp til Sundhedsforsikring Erhverv

Få svar på de mest stillede spørgsmål om IDA Forsikrings Erhvervssundhedsforsikring, dækninger og tilvalg.

Læs mere

Kontakt

Ring eller skriv til IDA Forsikring

Har du spørgsmål til dine forsikringer, eller vil du købe en forsikring?

Telefon:

70 21 01 91

Kontakt os