Elektronik og dækning

Spørgsmål omkring elektronik og hvordan du er dækket, finder du her. 

Find dit svar

Bliver din drone fx stjålet eller ødelagt på grund af brand, vil den være dækket af din indboforsikring. Dog skal dronen veje under 7 kg og udelukkende blive brugt i en hobbymæssig sammenhæng.

Få mere info om forsikring af din drone.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Ja, hvis du har valgt 'Udvidet elektronikskade' til din indboforsikring. Vær opmærksom på, at der vil være den selvrisiko som du har valgt på din Indboforsikring.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Uheld og Udvidet elektronikskade er begge tilvalg til din indboforsikring.

Har du i forvejen en indboforsikring og gerne vil supplere med et eller begge tilvalg, kan du se prisen og tilkøbe den via Min Side.

Log på Min Side og tilføj ny dækning

Har du ikke en indboforsikring, kan du købe den online. Her kan du vælge de to tilvalg med det samme. 

Fik du svar på dit spørgsmål?

Som udgangspunkt er det skolen, der har ansvaret for skaden, hvis dit barns iPad går i stykker. Det er, fordi skolerne ikke kan fraskrive sig ansvaret, når eleverne er forpligtede til at modtage undervisning på en computer eller en iPad. Hvis skolens forsikring ikke dækker, vil din indboforsikring dække lånte ting som fx en bærbar eller tablet mod brand, vand og tyveri. Lånte ting er også dækket mod pludselig skade de første 30 dage med en selvrisiko.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Motoriserede haveredskaber op til max, 25 hk., herunder robotplæneklipper, er omfattet af forsikringen, se summen i din forsikringsaftale.

Fik du svar på dit spørgsmål?