Elektronikforsikring: Få dækket computeren og telefonen gennem din Indboforsikring

Spar penge - få dækket alle dine elektriske apparater med en Udvidet elektronikskade dækning via din indboforsikring.

  • Har du spildt vand i din computer?
  • Har du tabt din mobiltelefon, så den er gået I stykker?
  • Eller er dit tv gået i stykker, efter reklamationsretten udløb?

Har du en Indboforsikring gennem IDA Forsikring, kan du købe Udvidet elektronikskade dækning, som dækker alle husstandens elektriske apparater – lige fra laptops, iPads og telefoner til fjernsyn, printere og robotplæneklippere. Vær opmærksom på at funktionsfejl er dækket i 4 år fra købsdatoen.

Elektronikskade-dækningen kan spare dig mange penge, fordi du ikke behøver købe en tillægsforsikring, hver gang du køber et nyt elektrisk apparat – i stedet får du en billig forsikring, der dækker alle dine elektriske genstande på en gang. 

Sådan dækker elektronikforsikringen fra IDA Forsikring 

Når du køber en Indboforsikring gennem IDA Forsikring, kan du tilkøbe dækningen Udvidet elektronikskade. 

Udvidet elektronikskade dækker: 

  • Pludselig skader på dine elektriske apparater.
  • Funktionsfejl på dine elektriske apparater, hvis mekanisk eller elektronisk svigt betyder, at apparatet ikke kan bruges til sit formål. Forsikringen dækker i 4 år fra købsdatoen af apparatet.
  • Skader, der opstår ved kortslutning, induktion, overspænding eller lignende.
  • Pludselig skade på elektriske apparater, når det har været udsat for vand, væske eller fugt.
  • Skader på dine elektriske apparater sket ved færdselsuheld, hvor et trafikmiddel er indblandet ved sammenstød, væltning eller påkørsel.
  • Skader på dine elektriske apparater sket ved havari med båd, lystfartøj eller færge, hvor du er ombord. 

På Min Side kan du se, om du allerede har Udvidet elektronikskade. Du kan også se, hvad det koster at tilføje Udvidet elektronikskade til din Indboforsikring og tilkøbe den. 

Log på Min Side for at se pris og tilkøbe dækningen 

Tjek selvrisikoen på din Indboforsikring 

Har du købt din Indboforsikring før 23. august 2021, er der en fast selvrisiko på 1.183 kr. pr. skade. Du skal derfor selv dække de første 1.183 kroner, hvis din computer eller telefon går i stykker. 

Med IDA Forsikrings nye Indboforsikring kan du vælge 0 kr. i selvrisiko – også ved Elektronikskade. 

Vil du have nedsat din selvrisiko? Så skal du købe IDAs nyeste indboforsikring. Prisen kan være anderledes end for din nuværende Indboforsikring, da du skal skifte til et nyt produkt. Ring til IDA Forsikring på 70 21 01 91 og hør mere.

Mest stillede spørgsmål:

Det er skolens ansvar at forsikre IT-udstyr, som stilles til rådighed af skolen. Dette udstyr er således ikke dækket via jeres indboforsikring.

Går barnets IT-udstyr i skolen i stykker, er det som udgangspunkt skolen, der har ansvaret for skaden. Skolerne kan ikke fraskrive sig ansvaret, når eleverne er forpligtede til at modtage undervisning på en computer eller en iPad.

Hvis skolens forsikring ikke dækker, vil din indboforsikring dække lånte ting som fx en bærbar eller tablet mod brand, vand og tyveri. Lånte ting er også dækket mod pludselig skade de første 30 dage med en selvrisiko.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Hvis dit barn har sin egen mobiltelefon, iPad, tablet, Nintendo Switch eller andet elektronisk udstyr med i skole, er det din indboforsikringen der dækker eventuelle skader.

Udstyret skal ikke være låst inde for at være dækket. Det er dog altid en god idé at lægge computeren i tasken i frikvarterer, og når barnet ikke er nær mobilen eller computeren.

Hvis fx telefonen eller computeren bliver tabt, eller drikkedunken vælter ned i den kan du få hjælp, hviis du har købt den udvidede elektronikdækning. Det er en dækning, du skal tilvælge, og den er ikke en del af grunddækningen.

Tjek eller tilkøb dækning for Udvidet Elektronik via Min Side

Fik du svar på dit spørgsmål?

Motoriserede haveredskaber op til max, 25 hk., herunder robotplæneklipper, er omfattet af forsikringen, se summen i din forsikringsaftale.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Bliver din drone fx stjålet eller ødelagt på grund af brand, vil den være dækket af din indboforsikring. Dog skal dronen veje under 7 kg og udelukkende blive brugt i en hobbymæssig sammenhæng.

Få mere info om forsikring af din drone.

Fik du svar på dit spørgsmål?