Spørgsmål: Sundhedsforsikring

Hvad er en Sundhedsforsikring? Hvad betyder behandlingsgaranti, og har jeg mulighed for at blive behandlet i udlandet?

Vidste du, at du kan få hjælp til at løse det meste online? Vi har samlet de mest stillede spørgsmål til Sundhedsforsikringen. Finder du ikke, hvad du leder efter, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. 

Hvad ønsker du hjælp til?

 • Hvad er en sundhedsforsikring?
 • Hvem kan købe forsikringen?

  Som medlem af IDA har du gennem Lån & Spar Bank mulighed for at købe Sundhedsforsikringen på særdeles favorable vilkår. Forsikringen bliver placeret i Mølholm Forsikring A/S, og undersøgelse og behandling vil finde sted på et af de mange privathospitaler og private klinikker, som Mølholm samarbejder med. Du har også mulighed for at tilvælge familiedækning til en fordelagtig pris. 

  Du skal være fyldt 18 år, men må ikke være over 70 år, når du køber forsikringen.

  Fik du svar på dit spørgsmål?
 • Hvordan køber jeg forsikringen?

  Du kan ikke købe forsikringen gennem vores online beregner. Ønsker du at tegne en forsikringen, skal du udfylde et ansøgningsskema.

  Du finder ansøgningsskemaet på Lån og Spars hjemmeside.

  Fik du svar på dit spørgsmål?
 • Foregår behandlingen på et privathospital?

  Ja, du bliver undersøgt og modtager behandling på et privathospital eller på en privatklinik, som Mølholm samarbejder med.

  Fik du svar på dit spørgsmål?
 • Kan jeg få behandling i udlandet?

  Når du har tegnet forsikringen, kan du blive behandlet på hospitaler og klinikker i Skandinavien og Tyskland. Vælger du at blive behandlet i Danmark, kan du frit vælge mellem de behandlingssteder, som Mølholm har indgået aftale med. Vælger du at blive behandlet i andre skandinaviske lande eller Tyskland, skal du aftale behandlingsstedet med Mølholm.

  Fik du svar på dit spørgsmål?
 • Er der situationer, hvor forsikringen ikke dækker?

  Forsikringen dækker ikke i de tilfælde, hvor du har fremkaldt skaden med vilje eller ved grov uagtsomhed. Behandlingsforsikringen dækker heller ikke, hvis du dyrker professionel sport og har det som hovederhverv (dokumenteres i form af lønindtægt) og kommer til skade.

  Fik du svar på dit spørgsmål?