Gem alle dine digitale minder med Tryg Backup

Tænk, hvis du mister værdifulde minder i form af videoer, billeder og dokumenter. Med en backup fra Tryg samler du dit digitale liv ét sted og skal ikke længere være nervøs for at materiale går tabt.

Med Tryg Backup samler du hele dit digitale liv ét sted
Med backuppen gemmes alt automatisk online. Så kan du altid hente en kopi, i tilfælde af at du mister noget, du holder af. Det kan eksempelvis ske, hvis din telefon eller computer bliver stjålet eller i et virusangreb.

Hvad er Tryg Backup?

Med Tryg Backup kan du automatisk, nemt og billigt tage løbende backup af dine billeder og andre filer. Sikkerhedskopien vil ligge online, så den altid er tilgængelig i tilfælde af tyveri, brand eller skader. Backuppen tilbydes af Tryg i samarbejde med Keepit, som er eksperter på området. Når du køber Tryg Backup, indgår du en aftale direkte med Keepit. IDA Forsikring formidler kontakten mellem dig og dem.

Hvad koster backuppen?

Tryg Backup koster 300 kroner pr. år, og så har du sikret alle dine digitale minder. 

Hvordan får jeg Tryg Backup?

Backuppen er et tilvalgsprodukt til IDA Tryghed. Derfor skal du aktivt vælge Tryg Backup for at være dækket. Dette er også en god grund til at vælge IDA Tryghed, da det er en forudsætning for at kunne vælge Tryg Backup.Du kan bestille Tryg Backup lige her.

Oversigt

Få rabat med IDA Forsikring

Som kunde hos IDA Forsikring får du adgang til en række rabataftaler og fordele.

Læs mere

Kontakt

Ring eller skriv til IDA Forsikring

Har du spørgsmål til dine forsikringer, eller vil du købe en forsikring?

Telefon:

70 21 01 91

Kontakt os

Se fordelene:

Bliv medlem af IDA

Som IDA-medlem kan du spare op til 30 % på dine forsikringer gennem IDA Forsikring.

Bliv medlem nu