Få et kursus i sikker kørsel til en fordelagtig pris

Har du en indbo- og bilforsikring gennem IDA Forsikring, har du mulighed for at købe et kursus i sikker kørsel til en fordelagtig pris.

Kursus i sikker kørsel
Kurset bliver skræddersyet til dig og gør dig til en mere sikker bilist.

Hvad handler kurset om?

Tryg og FDM tilbyder et køreteknisk kursus, hvor du lærer at blive en bedre bilist. Er du medlem af IDA, får du kurset til en særlig pris. Kurset forbedrer dine evner som bilist. Du kan både teste dine færdigheder, blive mere sikker i trafikken eller få et bedre kendskab til din bil. På kurset er der et stort fokus på køreteknik, og det foregår på et køreteknisk anlæg, hvor du får instruktion og vejledning af professionelle instruktører. Du bruger din egen bil under kurset.Udbyttet af kurset er, at du bedre kan håndtere uventede situationer og dermed har forbedret dig som bilist. Derfor vil det også være skræddersyet til dine behov og ønsker som bilist. 

Sådan tilmelder du dig kurset

For at komme på kurset skal du tilmelde dig via Tryg.dk. Du kan tage det i Silkeborg eller Roskilde på FDM’s køretekniske anlæg. 

Hvorfor får jeg rabat som IDA-medlem?

Har du en indbo- og bilforsikring gennem IDA Forsikring, får du rabat på kurset. Vi samarbejder med Tryg, som afholder kurset i samarbejde med FDM. Dermed kan vi tilbyde vores medlemmer rabat på kurset.

Oversigt

Få rabat med IDA Forsikring

Som kunde hos IDA Forsikring får du adgang til en række rabataftaler og fordele.

Læs mere

Kontakt

Ring eller skriv til IDA Forsikring

Har du spørgsmål til dine forsikringer, eller vil du købe en forsikring?

Telefon:

70 21 01 91

Kontakt os

Se fordelene:

Bliv medlem af IDA

Som IDA-medlem kan du spare op til 30 % på dine forsikringer gennem IDA Forsikring.

Bliv medlem nu