Vejhjælp Europa

Har du købt en Kaskoforsikring, inkluderer det bl.a. en Redningsforsikring, som giver dig mulighed for at få hjælp i udlandet. Læs videre og se, hvad du kan få hjælp til. 

Dækning for vejhjælp når du på ferie i Europa
Når du er på bilferie eller kører i udlandet, er det godt at vide, at du kan få hjælp, hvis du fx kommer ud for en ulykke, eller bilen pludselig ikke vil køre videre.

Fordele ved Vejhjælp Europa

Brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, kan du ringe til Tryg på tlf. 70 11 20 00.

Hjemtransport til Danmark

Du skal ikke selv sørge for at få din bil hjem, da forsikringen dækker hjemtransport.

Hjælp ved sygdom

Vi sørger for transport af køretøj, fører og passagerer til nærmeste læge eller sygehus.

Redningsforsikring (Tryg Vejhjælp Europa) - hvad kan du få hjælp til?

  • Assistance ved fx uheld eller uforudsete driftsstop.
  • Bugsering eller transport af dit køretøj til nærmeste autoriserede værksted.
  • Hjælp til at få bilen fri, hvis den er kørt fast i sne, mudder eller sand.
  • Hjælp ved sygdom og tilskadekomst - vi sørger for transport af køretøj, fører og passagerer til nærmeste læge eller sygehus.
  • Mulighed for at få dækket merudgifter til leje af erstatningsbil, hvis din egen ikke kan køre videre på grund af fx driftsstop eller uheld.
  • Transport af fører og passagerer til værksted eller til det sted, hvor erstatningsbilen skal hentes.
  • Hvis dit køretøj ikke kan repareres på stedet, har du mulighed for at få dækket merudgifter til hotelophold.
  • Tryg Vejhjælp Europa betaler din og dine passagerers hjemrejse med fly på økonomiklasse eller med tog/skib på 2. klasse, hvis dit køretøj skal transporteres hjem. 
  • Hvis bilen mangler nødvendige reservedele, kan du få dækket udgifter til fragt, afhentning og evt. toldafgifter. 
betingelserne for Redningsforsikringen kan du læse om alle fordelene. Har du ikke dækningen, men ønsker den - så skal du blot logge på Min Side. Jeg vil gerne have kasko på min forsikring

Spørgsmål og svar

Hvor dækker Redningsforsikringen (Tryg Vejhjælp Europa)?Tryg Vejhjælp Europa (redningsforsikring i udlandet) dækker i Europa, Rusland (ind til Ural-bjergene), Marokko, Tunesien, Tyrkiet og Iran. Hvilke køretøjer er dækket af forsikringen?Forsikringen dækker person- og varebiler (med en totalvægt på max. 3.500 kg) motorcykler, scootere og registreringspligtige knallerter 45. Har du en kaskoforsikret camping- eller påhængsvogn, er den også omfattet af forsikringen.Er jeg også dækket, hvis jeg kører autocamper?Ja, Tryg Vejhjælp Europa dækker også kørsel med autocamper over 3.500 kg.; dog med følgende begrænsninger:• Hjemtransport af køretøj ved sygdom eller tilskadekomst er ikke dækket, hvis ingen rejsedeltager kan føre køretøjet videre• Der ydes ingen dækning for hjemtransport, hjemkørsel eller hjemrejse.• Der dækkes erstatningskøretøj med op til 21 døgns lejeudgift til et standardudrustet udlejningskøretøj af mellemstørrelsen. Der ydes ikke erstatning til lejeudgift af en autocamper. Udlejningskøretøj skal afleveres på afhentningsstedet efter endt leje. Der ikke dækning for hjemtransport kørsel i udlejningskøretøjet.Skal jeg have det røde kort med på bilferien?Det er ikke nødvendigt, men ønsker du det, kan du downloade og udskrive det. Hvis du har brug for hjælp i udlandet kan du ringe til Tryg Vejhjælp Europa på 70 11 20 00.

Overblik

Bilforsikring

Få overblik over dækninger med IDA Forsikrings Bilforsikring.

Læs mere og køb

Spørgsmål & svar

Få hjælp til din Bilforsikring

Få svar på de mest stillede spørgsmål om IDA Forsikrings Bilforsikring, dækninger og tilvalg.

Få svar

Kontakt

Ring eller skriv til IDA Forsikring

Har du spørgsmål til dine forsikringer, eller vil du købe en forsikring?

Telefon:

70 21 01 91

Kontakt os