Sådan dækker vores forsikring din kat

Det er vigtigt at have en katteforsikring i tilfælde af sygdom og behandling, så du ikke står med en stor regning. Her kan du blive klogere på, hvordan vores katteforsikring dækker din kat i tilfælde af sygdom og uheld.

Gode råd og tips til dig der skal have kat katteforsikring

Hvorfor er det vigtigt med en katteforsikring?

Det er ikke lovpligtigt at have en katteforsikring. Men ofte kan forsikringen være godt givet ud, hvis din kat bliver syg eller kommer til skade og dermed må behandles. Det sikrer dig mod at betale høje dyrlægeregninger, som gør ondt på økonomien. En katteforsikring er din sikkerhed for, at din kat kan behandles – uden at det slår hul i budgettet.

Hvad dækker vores katteforsikring?

Vores katteforsikring dækker, når din kat skal undersøges, behandles, opereres eller indlægges i forbindelse med uheld eller sygdom. Det kan eksempelvis være, hvis den skal have en MR-scanning, en ultralydsscanning eller CT-scanning. Forsikringen dækker også weekendtillæg, hvis det kræver øjeblikkelig hjælp fra dyrlægen.

Suppler med tilvalg

Vil du have din kat endnu bedre dækket, kan du skræddersy din katteforsikring med tilvalg. Her kan du blandt andet få dækket tandskader, pasning af katten ved indlæggelser eller dødsfald eller en livdækning, hvis katten dør eller aflives.

Tænk over inventaret i dit hjem

En kat kradser og slider på dine møbler. Her dækker vores indboforsikring ikke. Derfor anbefaler vi, at du køber et kradsetræ, som katten kan bruge i stedet for din sofa.Legetøj kan også være et effektivt middel mod kattens dårlige vaner, og du kan altid spørge en dyrehandler til råds for at undgå skader og slitage på dit inventar.

Katten lever sit eget liv – øremærk den, når den løber væk

Katte elsker at tage på eventyr, og en gang imellem løber de væk uden at komme tilbage. Derfor kan du øremærke din kat hos en dyrlæge enten med en tatovering eller en chip.

Så kan du identificere din kat, hvis den er løbet væk hjemmefra eller er kommet til skade.

IDA har markedets nok billigste katteforsikring

Hos IDA har vi en god katteforsikring med en bred dækning til markedets nok billigste pris. IDA Forsikring er ejet af IDA-medlemmerne – derfor skal vi ikke tjene penge. Det betyder, at vi kan skrue priserne på vores forsikringer i bund.

Indholdsfortegnelse

Hvorfor er det vigtigt med en katteforsikring?

Hvad dækker vores katteforsikring?

Tænk over inventaret i dit hjem

Katten lever sit eget liv – øremærk den, når den løber væk

IDA har markedets nok billigste katteforsikring

Læs mere:

Overblik

Katteforsikring

Få overblik over IDA Forsikrings Katteforsikring.

Læs mere og køb

Spørgsmål & svar

Få hjælp til din Katteforsikring

Få svar på de mest stillede spørgsmål om IDA Forsikrings Katteforsikring, dækninger og tilvalg.

Læs mere

Kontakt

Ring eller skriv til IDA Forsikring

Har du spørgsmål til dine forsikringer, eller vil du købe en forsikring?

Telefon:

70 21 01 91

Kontakt os