Indboforsikring - købt før 23 august 2021

Her kan du læse, hvordan din Indboforsikring købt før 23. august 2021 dækker og downloade forsikringens betingelser. 

Skemaet er vejledende og er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Eventuelle erstatninger bliver beregnet efter reglerne i forsikringsbetingelserne. 

Indboforsikring
Altid med

Du er dækket, hvis der opstår skader på dine ejendele efter brand, lyn eller eksplosion.

Dine ejendele er dækket, hvis en eller flere ting skulle blive stjålet. Din dækning afhænger af, om tyveriet er foregået i eller uden for hjemmet, og om dit hjem og/eller dine ejendele har været forsvarligt aflåst.

Særligt for cykeltyveri - du kan vælge mellem syv forskellige forsikringssummer – alt afhængigt af dit behov:

 • 14.206 kr.
 • 29.597 kr.
 • 59.194 kr.
 • 89.791 kr.
 • 118.389 kr.
 • 147.986 kr.
 • 177.583 kr. 

Ansvarsdækningen er behjælpelig, hvis du eller en anden person, som bor i husstanden, kommer til at gøre skade på andre personer, andres dyr eller ting.

Forsikringen inkluderer IDA TRYGhed, som består af en række fordelagtige dækninger - blandt andet kan du få hjælp, hvis nogen har misbrugt din identitet

Læs mere om IDA TRYGhed, og hvilke fordele du har adgang til. 

Du er dækket, hvis en person med falske hensigter snyder sig adgang til din bolig.

Du er sikret økonomisk i udvalgte typer af konflikter, som skal afgøres i retten. Du er også dækket ved brug af mediation, som er en frivillig ordning til løsning af konflikter.

Du kan læse mere i forsikringsbetingelserne under punkt 8.

Hvis en installation i din bolig kortslutter, eller hvis en tilfældig strømafbrydelse ødelægger dine madvarer, er du dækket.

Dækker skader på dine ting ved færdselsuheld, hvor du er på cykel, i bil eller med offentlig transport. Får dit eget transportmiddel en skade – fx din cykel - er det ikke dækket. Supplér med Udvidet cykelskade, hvis du gerne vil have, at din egen cykel skal være dækket.

Dine ejendele er dækket i relation til de skader, som en bygningsforsikring dækker ved sky- og tøbrud, hvor fx vandet er trængt ind gennem naturlige utætheder.

Al din bagage, som er indskrevet i et tog eller fly i Danmark, er dækket ved bortkomst eller tyveri. Vær opmærksom på, at guld, sølv, smykker og penge ikke er dækket.

Når du er ude at rejse, er du dækket, hvis din bagage går tabt eller bliver udsat for skade. Vær opmærksom på, at guld, sølv, smykker og penge ikke er dækket.

Når andre personer med vilje forvolder skade på dine ejendele i hjemmet fx ved indbrud, er du dækket. Din cykel er også dækket uden for hjemmet i forbindelse med mislykkede tyveriforsøg.

Hvis en person anvender eller truer med at gøre brug af vold, og du i den forbindelse får ødelagt eller mister dine ting, er du dækket.

Du er dækket, hvis der pludselig løber vand, olie eller andre flydende elementer ud i dit hjem fra rørinstallationer.

Når du køber vores Indboforsikring får du automatisk adgang til IDA TRYGhed - en række unikke fordele, som er med til at gøre din hverdag tryggere.

Læs mere om fordelene ved IDA TRYGhed her.

Bor du i hus eller rækkehus med kælder, der ikke er godkendt til beboelse? Og har du værdier i kælderen for mere 88.791 kr. (2022) Så anbefaler vi dig at hæve din dækning. Du kan tilkøbe dækning for op til 177.583 kr. (2022).

Skriv til os eller ring til os på 70 21 01 91, hvis du ønsker udvidet dækning.

OBS! Kun relevant for dig, der bor i hus eller rækkehus med kælder.

Tilvalg

Du er dækket ved pludseligt opståede skader, som du selv er skyld i. Det kan fx være, hvis du ødelægger en vase eller sætter dig på dine briller. Der er en fast selvrisiko på 1.183 kr. (2022) pr. skade. 

Dit elektroniske udstyr er dækket ved pludselig skade og funktionsfejl i op til fire år fra købsdatoen. Sker der en pludselig skade på elektronik, der er fire år eller ældre, dækker forsikringen også. Du skal dog være opmærksom på, at erstatningen bliver beregnet ud fra markedsprisen for en tilsvarende ny ting samt afskrivning. Der er en fast selvrisiko på 1.183 kr. (2022) pr. skade.

Din cykel er dækket af tyveri og hærværk i grunddækningen, men du skal vælge Udvidet cykelskade, hvis du vil dække din cykel mod skader, som sker, hvis du vælter eller bliver påkørt i trafikken. Vælger du Udvidet cykelskade, er din(e) cykler også dækket mod alle pludselige skader og under transport - fx hvis du skal på cykelferie og rejser med fly. 

Du kan vælge mellem forskellige forsikringsummer - alt afhængigt af dit behov:  

 • 14.206 kr.
 • 29.597 kr.
 • 59.194 kr.
 • 89.791 kr.
 • 118.389 kr.
 • 147.986 kr.
 • 177.583 kr.

Du skal vælge den sum, som svarer til den dyreste cykel, du har plus værdien af tilbehør. Vær opmærksom på, at der er en selvrisiko på 1.775 kr. (2022), og at du skal kunne fremvise dokumentation samt dansk stelnummer for at få erstatning. 

Vælg Særlig dækning, hvis du gerne vil forsikre ting, der har særlig værdig for dig, og som normalt ikke vil være dækket af indboforsikringen. Det kan fx være dyre smykker, ure, fotoudstyr, musikinstrumenter. Køber du fx Særlig dækning til dit dyre ur, vil du være dækket, hvis du mister det (skal kunne sandsynliggøres) eller taber det og det går i stykker. Vær opmærksom på, at der er en selvrisiko på 1.775 kr. (2022), og at vi skal have dokumentation (fx kvittering) på de ting, du køber Særlig dækning til.