Forsikringsoversigt 2017

Har du spørgsmål til din forsikringsoversigt, er du velkommen til at kontakte os. Inden kan du med fordel se herunder, om du kan få svar på dit spørgsmål.

Fra den 16. eller 17.maj kan du se din årlige forsikringsoversigt i din e-boks. Har du ikke valgt at modtage din oversigt i din e-boks, modtager du den med brev. Her er ventetiden lidt længere.  

Det er vigtigt, at du læser den grundigt igennem og konstaterer, om alt er, som det skal være. For at gøre det så nemt som muligt, har vi samlet svarene på de mest stillede spørgsmål. 

Spørgsmål til min forsikringsoversigt

Når du logger på 'Min side', kan du kun se de forsikringer, som vi tilbyder i samarbejde med Tryg. Fx tilbyder vi Arv & Samlivforsikringen sammen med HELP Forsikring, og den vil du derfor ikke kunne se, når du logger ind. 

Du kan ikke på overblik over følgende forsikringer på 'Min side':

Har du en eller flere af disse forsikringer, er det vigtigt, at du gemmer dine policer, så du altid kan se, hvilke dækninger du har.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Nej, du har også mulighed for at se din samlevers, ægtefælles og/eller hjemmeboende børns forsikringer. Det eneste, det kræver er, at du inde på Min Side (på tryg.dk) giver tilladelse til det. 

Fik du svar på dit spørgsmål?

I din forsikringsoversigt kan du kun se de forsikringer, du selv er forsikringstager på.

Bemærk også at forsikringer,

Fik du svar på dit spørgsmål?

De præmier (priser), der står på din forsikringsoversigt, er ikke inklusive alle afgifter og gebyrer. Det betyder, at den præmie, der står på oversigten, er forskellig fra den præmie, du reelt skal betale. Samtidig skal du være opmærksom på, at præmierne er for 2016. 

Fik du svar på dit spørgsmål?

Du har modtaget flere forsikringsoversigter, hvis

  • både du og din samlever/ægtefælle har forsikringer hos os. Har I fx begge en Ulykkesforsikring, vil I hver især modtage en forsikringsoversigt.
  • Du har flere rabataftaler: guld-, kandidat- og/eller studierabat.
Fik du svar på dit spørgsmål?

Der kan ske meget på et år. Dine forsikringer skal følge med, når behovene ændrer sig. Tænk på dine kære, din bil, dit hus, dine rejser og andet, der betyder noget. Er du usikker på dine behov, anbefaler vi vores behovsguide. I forsikringsberegneren kan du se priser og dækninger og købe dine forsikringer nemt og hurtigt. Du kan også kontakte os på 70 21 01 91, hvis du har brug for hjælp til at få afklaret dine behov. 

Fik du svar på dit spørgsmål?

Vi får ikke automatisk besked, når du køber ny bil. Du skal derfor huske at oprette et nyt forsikringstilbud til bilen. Har du accepteret et tilbud inden for de sidste seks uger, skal du ikke foretage dig noget. Så er policen på vej til dig.

Har du ikke accepteret et tilbud, skal vi bede dig gøre det. Derefter retter vi policen til og opretter en forsikring på din bil.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Fortæl os, når du har fået ny mailadresse, nyt telefonnummer, skifter adresse eller ændrer arbejdsfunktion. Så kan vi bedre skræddersy tilbud og informationer, der passer netop til dig. På mit.ida.dk kan du få mere ud af dit medlemskab.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Har du flere rabataftaler hos os, modtager du en forsikringsoversigt for hver rabataftale. 

Eksempel:

Er du studerende, vil din Indbo- og Ulykkesforsikring være på en studieaftale og har du også en bil, vil Bilforsikringen være på en guldaftale.

Det betyder, at du får to forsikringsoversigter: en med dine studieforsikringer (indbo og ulykke) og en med din Bilforsikring.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Vi håber, det hjalp dig?

Skriv til os, hvis du ikke fik svar på dine spørgsmål.

Dit liv påvirker dit forsikringsbehov

Forsikringsoversigten viser de forskringer, du har lige nu. Vær opmærksom på, om der sker noget i dit liv, som ændrer dit forsikringsbehov. Nedenfor har vi samlet en række situationer, der har betydning for dine forsikringer, og som du derfor bør tage stilling til.

Har du fået en lille ny i familien, er det vigtigt, at barnet er dækket af en ulykkesforsikring. 

Køb Børneforsikring

Børneforsikring Minimum er gratis i barnets første leveår.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Det er altid en god idé at gennemgå dine ejendele med jævne mellemrum for at se, om du er dækket for den korrekte sum på din indboforsikring (familie). Der er ikke to hjem, der er ens, derfor er der heller ingen standardsummer. Det er en god idé at gennemgå din bolig rum for rum og tælle sammen, hvad du cirka har for af indbo. Er du i tvivl om, hvor meget dit indbo er værd? Du kan med fordel prøve vores indboberegner. 

Prøv indboberegner 

Det er kun de ting, der ikke er faste installationer, der skal tælles med. Køkkenskabe, badeværelsesmøbler osv. skal du ikke tælle med. Hvis du synes, at din sum er for høj eller lav, kan du bruge vores online tilbudsberegner og se, hvad det koster at ændre summen. Du kan også se hvilke summer, du kan vælge imellem. Når du har fundet den rigtige sum, skriver du blot en besked til os - så retter vi din police.

Skriv til os

Fik du svar på dit spørgsmål?

Husk, at din beskæftigelse på din ulykkesforsikring altid skal passe med det arbejde, du rent faktisk har. Har du fået nyt arbejde eller andre arbejdsopgaver, skal du skrive til os og oplyse din nye beskæftigelse. Så retter vi din police.

Skriv til os

Fik du svar på dit spørgsmål?