Om IDA Forsikring

IDA Forsikring er en forsikringsformidler og medlemsfordel til dig og din familie, så I kan tegne forsikringer med gode dækninger til Danmarks nok laveste priser. Som selvstændig forening arbejder IDA Forsikring udelukkende for IDA’s medlemmer.

Vi tager vores medlemsløfter alvorligt 

Hos IDA Forsikring arbejder vi ud fra fire medlemsløfter: 
 1. Lave præmier 
 2. Værdi for pengene 
 3. Kompetent rådgivning – intet salg 
 4. Hjælpsom
De fire løfter gennemsyrer hele vores organisation – alt sammen til gavn for dig som medlem. 

Lave priser og værdi for pengene – derfor sparer du penge hos IDA Forsikring

Det er ikke tilfældigt, at vi hos IDA Forsikring bliver ved at ligge i top, når brugere sammenligner forsikringspriser. For IDA Forsikring er ikke en traditionel udbyder af forsikringer. Derfor kan vi hos IDA Forsikring også næsten garantere dig, at du ikke finder billigere forsikringer andre steder. Her er tre grunde til hvorfor.

Her skal aktionærer ikke have et overskud

Vi vil gerne skabe værdi for pengene. IDA Forsikring er ejet af IDA-medlemmer. Det betyder, at der i modsætning til kommercielle forsikringsselskaber ikke er aktionærer, der skal have et overskud fra deres investering. Her er kun medlemmer, der skal have god dækning og lave priser. Og al overskud går til at sikre prisnedsættelser til dig som medlem.  

Selvbetjening giver lavere omkostninger

IDA Forsikring drives effektivt takket være vores selvbetjeningsløsninger. Det bringer vores omkostningsniveau i bund – til gavn for vores medlemmer. Vi har en online forsikringsberegner, hvor størstedelen af vores medlemmer selv beregner og køber deres forsikringer. Det giver ikke bare billigere forsikringer, men skaber samtidig stor tilfredshed, fordi vi er tilgængelige døgnet rundt.Det frigiver tid til at yde en god rådgivning. I IDA Forsikring får vores rådgivere ikke bonus, og derfor er vores skarpe priser ens for alle. 

Vores medlemmer passer godt på deres ting 

Vi kan hos IDA Forsikring samtidig holde priserne så langt nede, fordi IDA's medlemmer har vist sig at passe bedre på deres ting end den brede befolkning. Det afslører de såkaldte skadeprocenter. Skadeprocenterne viser, hvor stor en del af medlemmernes forsikringspræmie, der reelt bruges til skader.  

Vores samarbejdspartnere hjælper med at trykke prisen i bund 

IDA Forsikring formidler både private forsikringer (eksempelvis indboforsikring, rejseforsikring, motorcykelforsikring og sundhedsforsikring) og erhvervsforsikringer (eksempelvis kontorforsikring og cyberforsikring) i samarbejde med en række førende danske forsikringsselskaber. Vi sammensætter vores udbud blandt flere samarbejdspartnere for at gøre det bedst og billigst for medlemmerne. Vores samarbejdspartnere er: 
 • Tryg (primær forsikringsleverandør)
 • Topdanmark 
 • Nordea Pension 
 • ADIS 
Hos IDA Forsikring kan vi forhandle vilkår på plads for en stor samlet gruppe, som medlemmerne aldrig vil kunne gøre enkeltvis. 

Vores rolle som forsikringsformidler – hvad betyder det?

Som forsikringsformidler køber vi forsikringer gennem vores udvalgte samarbejdspartnere, så vi kan tilbyde dem billigere til vores medlemmer. Som medlem vil du derfor se forsikringsselskabets navn på din forsikringspolice eller forsikringsoversigt. Vi søger løbende nye produkter og samarbejdspartnere for at levere de bedste forsikringer til dig. 

Kompetent og hjælpsom rådgivning 

Det forringer ikke dine rettigheder som kunde, at du køber dine forsikringer gennem IDA Forsikring. Vi har ansat vores egne forsikringsrådgivere, der alle er uddannet til at hjælpe dig med de forsikringer, du har gennem os. De arbejder aktivt med at udvikle den måde, vi leverer service på, så du altid får den bedste oplevelse hos os. Rådgiverne hjælper dig eksempelvis med at finde de rette dækninger, så du hverken er under- eller overforsikret. Og deres rolle er udelukkende at være rådgivere. Her kan du være tryg ved, at deres rådgivning ikke er tom salgsgas, men udelukkende baseret på, hvad du som medlem har behov for. Du kan kontakte IDA Forsikring, når du: 
 • Vil have et tilbud på en forsikring  
 • Vil ændre en eksisterende forsikring 
 • Har spørgsmål til din forsikring 
Får du en skade, klarer vores samarbejdspartnere skadebehandlingen. 

Forsikringer med grundig dækning

Vi bestræber os altid på at formidle forsikringer med grundige dækninger, der matcher de flestes behov i dag.Men vi ved også, at behovene kan være forskellige. Derfor skal medlemmerne have mulighed for at tilpasse forsikringerne til deres situation. 

Skræddersy selv din forsikring 

I vores online- og vælg-selv-løsninger kan du som medlem selv sammensætte dine forsikringer og dækninger ud fra dit behov. Det betyder, at du har mulighed for at træffe en række tilvalg. Her følger nogle eksempler: 
 • Du kan vælge dækning af vandskader fra synlige installationer.
 • Du kan vælge ekstra dækning mod rotteangreb og -skader.
 • Du kan vælge bolighjælp for at undgå kommende skader fra eksempelvis fygesne på loftet.
 • Du kan vælge dækning ud over kaskoskader på leasingbiler.
 • Du kan vælge dækning af skader på parkerede biler.
Vores forskellige tilvalg står i overskuelig tilvalgsskemaer på de enkelte forsikringer. Du kan købe vores forsikringer i vores online forsikringsberegner. Og på Min Side kan du selv tilføje og ændre ekstra dækninger til de forsikringer, du allerede har. Du kan se prisen på tilvalgene med det samme.