Er min cykel dækket af min indboforsikring?

Din indboforsikring dækker ved fx cykeltyveri, eller hvis din cykel er udsat for hærværk.

Forsikringen har en standardsum på cykler op til 15.000 kr. pr. cykel. Har du en cykel, der er dyrere end de 15.000 kr., kan du forhøje summen op til 170.000 kr.

Uheld i trafikken og skader på din cykel

Ved et færdselsuheld dækker din indboforsikring ikke din cykel, men kun dine ejendele, som måtte tage skade som følge af uheldet. Skader på selve cyklen i forbindelse med uheldet kan du få dækket, hvis du har tilvalget Udvidet cykelskade. Du kan selv rette i din indboforsikring på Min Side og tilføje Udvidet cykelskade. 

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at vælge forhøjet sum og udvidet cykeldækning på den gratis Studieindboforsikring.

Når du vælger én af følgende pakker Udvidet eller Super får du mulighed for at vælge en cykelfordel. Det kan fx være en cykellås med alarm eller bagrefleks med GPS. Fordelen kan vælges på Min Side, når dækningen er tilkøbt.  

Under Udvidet cykelskade, kan du vælge mellem Reparationsdækning eller Ny-dels dækning. Vælges dækningen Ny-dels dækning, vil der ikke ske afskrivning i erstatning for skader på cykler som er under 5 år gamle.

 Jeg vil gerne have udvidet cykelskade