Speed Pedelec-elcykel: Det skal du vide om din forsikring

Det er lovpligtigt at have en forsikring, hvis du ejer en Speed Pedelec-elcykel. Det er sidestillet med at have en bil eller en motorcykel. Få mere at vide om ansvarsforsikringen og andre forsikringsmuligheder af din elcykel her.

Cykel der står portrættert idylisk mod solens korona

Den lovpligtige ansvarsforsikring

En Speed Pedelec er en elcykel, der kan køre op til 45 km/t. Derfor er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring som ejer. Her vil forsikringen dække de skader, du påfører andre og andres ting i forbindelse med uheld.Du skal have kvitteringen for ansvarsforsikringen med, når du cykler på din Speed Pedelec. Det er dit bevis for, at du har en gældende forsikring, hvis politiet stopper dig. Du kan have din kvittering på telefonen, så du altid har den på dig og nemt kan finde den.

Sådan får du en ansvarsforsikring

Når du skal købe en ansvarsforsikring til din Speed Pedelec, skal du købe en knallertforsikring. Elcyklen betragtes nemlig som en knallert grundet sin fart.Hos IDA Forsikring har vi en god og billig knallertforsikring, som du kan dække din Speed Pedelec med. Du kan læse mere om vores knallertforsikring her eller kontakte os på 70 21 01 91, hvis du gerne vil høre mere.

Få din cykel dækket mod tyveri og skader

Du kan få en kaskoforsikring, som dækker din elcykel i tilfælde af tyveri, uheld eller skader. Dermed slipper du for at stå med en stor regning eller en stjålet cykel uden erstatning. Det er dog ikke lovpligtigt.Din cykel har stor værdi for dig. Det har den desværre også for andre. Derfor er det vigtigt at få din Speed Pedelec forsikret i tilfælde af tyveri.

Skulle der opstå skader som følge af styrt eller hærværk, vil kaskoforsikringen også dække. 
Kontakt os, hvis du ønsker en kaskoforsikring til din elcykel til markedets nok billigste priser.

IDA er medlemsejet – derfor er priserne i bund

Som medlem af IDA får du mulighed for at få Danmarks måske billigste forsikringer.IDA Forsikring er medlemsejet, og derfor skal vi ikke tjene penge. Vi bruger overskuddet til at sænke priserne på vores forsikringer – til gavn for dig. Via vores online selvbetjening sørger vi for en billig drift, som er med til at sænke priserne yderligere.

Overblik

Knallertforsikring

Få overblik over dækninger med IDA Forsikrings Knallertforsikring.

Læs mere og køb

Kontakt

Ring eller skriv til IDA Forsikring

Har du spørgsmål til dine forsikringer, eller vil du købe en forsikring?

Telefon:

70 21 01 91

Kontakt os

Se fordelene:

Bliv medlem af IDA

Som IDA-medlem kan du spare op til 30 % på dine forsikringer gennem IDA Forsikring.

Bliv medlem nu