8 gode grunde til, at du bør skifte til vores nye Bilforsikring

IDA Forsikring har fået en forbedret Bilforsikring. Du skal selv skifte til den nye forsikring - læs her hvorfor og hvordan du gør.

8 gode grunde til, at du skal skifte til vores nye Bilforsikring
IDA Forsikring har fået en forbedret Bilforsikring. Det er vi glade for, og det håber vi også, du bliver.Men du skal selv skifte fra din nuværende Bilforsikring til den nye – det er ikke noget, der sker automatisk. Hvis du skifter, får du alle de nye fordele med det samme. Og hvilke fordele er det, spørger du nok. Svaret er, at vi har forbedret de eksisterende dækninger og udvidet Bilforsikringen med nye tilvalgsdækninger. Det lyder teknisk, så det vil vi selvfølgelig gerne sætte flere ord på.Her er de 8 gode grunde til at skifte til den nye Bilforsikring. Og vil du gerne skifte, skal  du kontakte os på telefon eller mail.Kontakt IDA Forsikring

1. Førerdækning inkluderet i Ansvarsforsikringen

Med den nye Bilforsikring, har du automatisk en Førerdækning inkluderet i Ansvarsforsikringen. Hvis du (som fører af din bil) kommer til skade i et uheld, dækker Førerdækningen:
  • Varigt mén
  • Medicin og behandling
  • Svie og smerte
  • Tabt arbejdsfortjeneste
  • Erhvervsevnetab
  • Tandskade
Din familie er også dækket af Førerdækningen. Den dækker nemlig også økonomisk tab af forsørger og ret til begravelseshjælp.Læs mere om Førerdækning

2. Værdien af ekstraudstyret på din bil er omfattet af Kaskoforsikringen

Hvis din bil har fået monteret ekstraudstyr før eller efter køb, dækker Kaskoforsikringen udstyret helt automatisk. Du får også dækning for op til 30.000 kr. på afmonterede dæk og fælge. Dækningens beløbssum for dæk og fælge kan i øvrigt hæves, hvis du ønsker det.

3. Nyt tilvalg til forsikring af din elbil eller hybridbil

Som ejer af en el- eller hybridbil får du automatisk El-og hybridbil dækningen, hvor du får dækket ladekabler og adapter for tyveri, hærværk, brand, vejrskader, påkørsel og pludselig skade.Har du en ladestander, er den også dækket. Dækningen gælder for tyveri, brand, lynnedslag, kortslutning eller påkørsel.Du kan vælge denne forsikring, hvis du har kaskoforsikret din bil, og der er ingen selvrisiko på El- og hybridbil dækningen, der også gælder for leasede elbiler og hybridbiler.

4. Sol- og panoramatag er dækket igennem Glasdækning

Med Bilforsikringens nye Glasdækning kan du anmelde skader på sol- og panoramatag uden betaling af en selvrisiko. Glasdækningen dækker desuden reparation af stenslag på forruden uden selvrisiko – dog gælder en fast selvrisiko på 1.500 kr. ved udskiftning af forruden. Hvis sol- og panoramataget hænger sammen med forruden i ét, gælder selvrisikoen ved udskiftning.

5. Parkeringsskade uden beløbsgrænse og mulighed som tilvalg på leasingbiler

Der er ikke længere en beløbsgrænse på Parkeringsskader. På den gamle Bilforsikring var beløbsgrænsen 15.000 kr. Forsikringen tilbydes også til privatleasede biler, og med forsikringen slipper du for at betale din valgte selvrisiko, hvis du får skader på bilen, mens den holder parkeret. Du er dækket, hvis din bil holder lovligt parkeret, og når man ikke kan identificere den, der har lavet skaden.

6. Mekaniske skader kan dækkes af forsikringen

Hvis du vil passe ekstra meget på din bil, kan du tilføje forsikringen, der omfatter motorskade og svigt på mekaniske og elektroniske dele.Forsikringen dækker mekaniske og elektroniske skader med op til 50.000 kr. pr. kalenderår, indtil bilen har kørt 175.000 km, eller indtil bilen er 8 år fra første indregistreringsdato. Bemærk at forsikringen først er gyldig fra tre måneder efter dækningen er købt. Vær opmærksom på, at denne dækning ikke kan vælges på leasede køretøjer.

7. Få en lånebil hvis din bil bliver totalskadet eller ved tyveri med tilvalgsdækningen Værdigaranti

Hvis du vælger Værdigaranti som dækning, får du en lånebil, hvis din bil bliver stjålet eller bliver totalskadet. Lånebilen kan du beholde i op til 14 dage efter du har fået din erstatning.Hvis din bil er under to år gammel, får du en erstatning svarende til en ny bils pris, hvis bilen bliver stjålet eller totalskadet. Uanset bilens alder, får du udbetalt yderligere 15% i tillæg til din erstatning – tillægget er maksimalt 30.000 kr. 

8. Nye tilvalgsdækninger gør det muligt at skræddersy din egen Bilforsikring

Med IDA Forsikrings nye tilvalgsdækninger kan du forsikre dit køretøj ekstra godt. Med tilvalg som; Nøgleforsikring, Fejltankning, Ferie Lånebil, Trailerforsikring m.m. har du mulighed for at forsikre din bil meget bedre, end du har kunnet med din gamle Bilforsikring. Du kan se en oversigt over dækninger uden selvrisiko i betingelserne punkt 8.Klik her for at læse om de mulige tilvalgsdækninger til din Bilforsikring

Indholdsfortegnelse

1. Førerdækning inkluderet i Ansvarsforsikringen

2. Værdien af ekstraudstyret på din bil er omfattet af Kaskoforsikringen

3. Nyt tilvalg til forsikring af din elbil eller hybridbil

4. Sol- og panoramatag er dækket igennem Glasdækning

5. Parkeringsskade uden beløbsgrænse og mulighed som tilvalg på leasingbiler

6. Mekaniske skader kan dækkes af forsikringen

7. Få en lånebil hvis din bil bliver totalskadet eller ved tyveri med tilvalgsdækningen Værdigaranti

8. Nye tilvalgsdækninger gør det muligt at skræddersy din egen Bilforsikring

Overblik

Bilforsikring

Få overblik over dækninger med IDA Forsikrings Bilforsikring.

Læs mere og køb

Spørgsmål & svar

Få hjælp til din Bilforsikring

Få svar på de mest stillede spørgsmål om IDA Forsikrings Bilforsikring, dækninger og tilvalg.

Få svar

Kontakt

Ring eller skriv til IDA Forsikring

Har du spørgsmål til dine forsikringer, eller vil du købe en forsikring?

Telefon:

70 21 01 91

Kontakt os