Gratis dækning – alt om indboforsikring til studerende

Som studerende får du dækket dine ting gratis med vores indboforsikring til studerende. Men hvordan dækker den? Og hvad sker der med den, når du ikke længere studerer? Her finder du alt om vores indboforsikring for studerende.

Indboforsikring til studerende - købt før 26. juli 2021

Hvem kan få den gratis indboforsikring?

Du kan få vores gratis indboforsikring, så længe du er studiemedlem af IDA. Det kræver, at du er aktiv studerende på en uddannelse, der er optagelsesberettiget i IDA

Skift til en gratis indboforsikring – selvom du har en indboforsikring hos os i forvejen 

Har du allerede en indboforsikring hos os? Så kan du sagtens skifte til vores gratis indboforsikring, hvis du er aktiv studerende. Hvis du ringer til os på 70 21 01 91, kan vi automatisk lukke din nuværende indboforsikring. Så er der ikke overlap – og du vil få overskydende penge retur.

Hvem er dækket af min indboforsikring?

Indboforsikringen dækker dig, hvis du har købt forsikringen. Men den dækker også resten af husstanden. Det vil sige din(e):
  • Roommate 
  • Kæreste/ægtefælle/samlever
  • Eventuelt hjemmeboende børn 

Bofællesskab

Bor du i et bofællesskab, dækker indboforsikringen op til tre personer, så længe I bor på samme adresse. Derfor skal I kun købe én indboforsikring. 

Fremleje af værelse eller lejlighed

Fremlejer du din lejlighed ud? Så skal fremlejeren selv købe en forsikring. Det samme gælder, hvis du lejer et værelse ud, mens du selv bor i lejligheden. Her er din fremlejers ting heller ikke dækket af din indboforsikring.

Sådan dækker din indboforsikring som studerende

Vores gratis indboforsikring til studerende er en almindelig indboforsikring. Den eneste forskel er, at du netop får den gratis. Det betyder også, at du er dækket på lige vilkår med alle andre. Forsikringen indeholder blandt andet:
  • Ansvarsdækning
  • Cykeldækning 
  • Elektronikdækning 
  • Brand- og stormskadedækning 
  • Dækning af tyveri og hærværk
Se her mere om, hvordan din indboforsikring dækker. 

Hvad dækker en ansvarsforsikring?

Ansvarsdækningen er en del af indboforsikringen. Den dækker, hvis du ved et uheld skader andre personer eller deres ting. Forsikringen dækker eksempelvis, hvis du uheldigvis cykler ind i en fodgænger, som kommer til skade. Har du ikke en indboforsikring, skal du selv betale for de skader, som fodgængeren får – og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. 

Dækning af dine ejendele uden for hjemmet

Ejendele som computer, taske, sko og lignende er dækket af din indboforsikring uden for dit hjem. Du skal dog være opmærksom på, at tyveri uden for hjemmet oftest betragtes som et såkaldt simpelt tyveri. Det kan derfor betyde, at du kun får dækket en mindre del af det, du har fået stjålet.  

Mine billeder og personlige oplysninger er blevet misbrugt på Facebook

Med en indboforsikring hos IDA Forsikring får du automatisk IDA TRYGhed med i din dækning. En af fordelene ved dækningen er Tryg ID, som hjælper og rådgiver dig, hvis dine personlige billeder eller oplysninger er blevet delt mod din vilje. Få her mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig, hvis din identitet bliver misbrugt

Kan I opsige min indboforsikring i et andet forsikringsselskab?

Ja, vi kan sagtens opsige din indboforsikring i et andet forsikringsselskab. Det kræver dog, at du accepterer vores forsikringstilbud via vores online beregner og oplyser, hvor du er forsikret i dag. 

Hvor kan jeg se min police?

Du kan se din police på Min Side. Her kan du også se dine andre forsikringer og samtidig ændre og tilføje tilvalg. Du kan se prisen på de forskellige tilvalg med det samme. 

Sådan anmelder du en skade på din gratis indboforsikring for studerende

Hvis du er uheldig at få en skade eller stjålet en ting, er det nemt at anmelde. Du kan enten kontakte Tryg Skadeservice på 70 33 25 25 eller anmelde skaden online.  

Det sker der med forsikringen, når du ikke længere er studerende

Du kan beholde din gratis indboforsikring op til et år, efter du er færdiguddannet. Herefter overgår den automatisk til vores almindelige studieindboforsikring. Vi sender dig en mail med de nye priser. Læs mere om, hvordan dine forsikringer ændrer sig

Overblik

Studieindboforsikring

Få overblik over dækninger med IDA Forsikrings Studieindboforsikring.

Læs mere og køb

Spørgsmål & svar

Få hjælp til din Studieindboforsikring

Få svar på de mest stillede spørgsmål om IDA Forsikrings Studieindboforsikring, dækninger og tilvalg.

Læs mere

Kontakt

Ring eller skriv til IDA Forsikring

Har du spørgsmål til dine forsikringer, eller vil du købe en forsikring?

Telefon:

70 21 01 91

Kontakt os