Din nye Fritidshusforsikring

Her på siden får du et overblik over de vigtigste ændringer på din nye Fritidshusforsikring.

Særligt for Rør- og kabelskade samt stikledninger

Den væsentligste ændring for Rør- og Kabelskade samt Stikledningsskader er, at der ikke er en fast selvrisiko. På de nye betingelser bliver skader på rør, kabler eller stikledninger beregnet efter afskrivningstabeller. Opstår der skader på rør, kabler eller stikledninger på dit fritidshus, der er over 20 år, bliver de afskrevet med 30 pct. af nyværdien. 

Rådskader

For rådskader er der én ændring ift. selvrisiko. På de gamle betingelser var selvrisikoen på 2.500 kr., mens du med de nye betingelser skal betale 1/3 af skadens pris (dog minimum 2.500 kr.).

Nye tilvalg til din Fritidshusforsikring

Her kan du læse om de nye tilvalg, der er til din Fritidshusforsikring:

Elektronikskade

Du kan nu købe Elektronikskade som et tilvalg til din forsikring. Dækningen giver dig mulighed for at få erstatning, hvis der opstår funktionsfejl eller pludselige skader på dine elektroniske apparater. Du skal være opmærksom på, at du skal have valgt Brandskade samt tilvalg for Indbo, for at kunne vælge Elektronikskade. Du kan se på din police, hvilke dækninger, du har valgt og hvordan du er dækket. 

Udlejning af dit Fritidshus

Hvis du lejer dit fritidshus ud, er det trygt at vide, at du kan få hjælp, hvis din lejer ved et uheld ødelægger noget. Tilvalget Udlejningsdækning hjælper dig også, hvis der bliver begået tyveri eller hærværk, når du lejer dit fritidshus ud.

Vær opmærksom på, at hvis du lejer dit hus ud privat, så skal du indgå en lejekontrakt med depositum for at kunne få erstatning ved eventuelle skader eller ved tyveri og hærværk.