Jeg har fået nyt job – hvad skal jeg være opmærksom på?

Får du nyt job, er det en god idé at kigge dine forsikringer igennem. Ellers risikerer du, at du ikke er godt nok dækket. Når dit liv ændrer sig, har det som regel også betydning for dit forsikringsbehov.

Nyt job ændring i dine forsikringer

Dæk dig med en personforsikring 

Er uheldet ude, kan det blive dyrt for dig ikke at være dækket, hvis du får varige mén efter en ulykke. Derfor er det klogt af dig at investere i en personforsikring (tidligere ulykkesforsikring). På job er du dækket af din arbejdsgivers lovpligtige arbejdsskadeforsikring, hvis du er udsat for en arbejdsulykke. I din fritid dækker den ikke – her er du selv ansvarlig for at dække dig med en personforsikring. Har du allerede en personforsikring, skal du huske at ændre din beskæftigelse på den, når du får nyt job. 

Kører du længere eller kortere til dit nye job?

Når du skifter job, kan det også have indflydelse på din bilforsikring. Måske ændrer dine kørevaner sig, fordi du pludselig har kortere eller længere til din arbejdsplads. Det er vigtigt, at du opgiver det rigtige kilometerforbrug på din bilforsikring. Det har betydning for prisen. Du ændrer dit kilometerforbrug på Min SideKører du færre kilometer, end du har opgivet, kan du betale for meget for din bilforsikring. Kører du omvendt flere kilometer, end du har oplyst, risikerer du, at du ikke får fuld dækning, hvis du får en skade på bilen. 

Ændrer din løn sig?

Med et jobskifte skal du også tage højde for din løn. Har du en lønsikring, skal den måske justeres. Det har en betydning for din lønsikring, om du får mere eller mindre i løn i dit nye job. Vi skal derfor vide, hvis din løn ændrer sig. På den måde kan vi hjælpe dig med at tilpasse din lønsikring til din nye løn og job. En lønsikring er en god investering, hvis du vil forsikre din indtægt. Med den får du udbetalt et beløb oveni dine dagpenge, i tilfælde af du mister dit job. 

Få rådgivning til Danmarks måske billigste forsikringer 

Du får markedets nok billigste forsikring gennem IDA Forsikring. Det gør du, fordi vi er ejet af vores medlemmer. Derfor skal vi heller ikke tjene penge, og al overskuddet går til at sikre dig de bedst mulige priser.Har du spørgsmål eller ønsker du rådgivning til at tilpasse dine forsikringer til dit nye job? Så skriv eller ring gerne til os.

Spørgsmål & svar

Kundeservice

Få hjælp til selvbetjening, hvis du skal anmelde en skade, betale regninger eller ændre forsikringer.

Læs mere

Spørgsmål & svar

Få hjælp til dine forsikringer

Få svar på de mest stillede spørgsmål om alle IDA Forsikrings forsikringer, dækninger og tilvalg.

Læs mere

Kontakt

Ring eller skriv til IDA Forsikring

Har du spørgsmål til dine forsikringer, eller vil du købe en forsikring?

Telefon:

70 21 01 91

Kontakt os