Ejerskifteforsikring

Når du er faldet for drømmehuset, har du sikkert mere travlt med at overveje, hvordan dit nye hjem skal indrettes frem for at spekulere over, om du skal tegne en Ejerskifteforsikring. 

Ikke desto mindre er det en rigtig god idé at sætte sig ind i, hvordan du er dækket, hvis der en dag viser sig at være skjulte skader på huset. Du kan ikke købe Ejerskifteforsikringen gennem vores online forsikringsberegner, da den udbydes af vores samarbejdspartner FRIDA Forsikring Agentur.

Ønsker du at få et tilbud på Ejerskifteforsikringen, skal du derfor kontakte FRIDA Forsikring Agentur. Du finder kontaktoplysningerne i boksen til højre. 

Undgå bekymringer

Undgå bekymringer

Forsikringen dækker udbedring af skjulte skader, som ikke er nævnt i tilstandsrapporten.

Få dækning 5 eller 10 år

Få dækning 5 eller 10 år

Du vælger selv om du ønsker, at forsikringen skal dække i 5 eller 10 år. 

Fordel for begge parter

Fordel for begge parter

Det er attraktivt for både sælger og køber at tegne en Ejerskifteforsikring.

Forsikringen dækker

Skemaet er vejledende og er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Eventuelle erstatninger bliver beregnet efter reglerne i forsikringsbetingelserne.

Ejerskifteforsikring
Altid med

Er der aktuelle skader på boligen, når du overtager den? Eller er der fysiske forhold ved boligen, som udgør en risiko for, at der senere hen vil opstå skader? Så vil Ejerskifteforsikringen dække. For at forsikringen skal dække, er det dog et krav, at skaderne er tilstede eller konstateres på den dag, hvor du skal overtage boligen, og at de ikke står anført i tilstandsrapporten.  

Forsikringen dækker udbedring af skjulte skader. Skjulte skader defineres som brud, lækage, deformering, svækkelse, revnedannelse eller fysiske forhold ved bygningen, der nedsætter dens værdi eller brugbarhed nævneværdigt.   

Forsikringen dækker udbedring af manglende VVS-installationer. Er installationernes funktion væsentligt nedsat, vil forsikringen også dække. 

Viser det sig, at huset indeholder ulovlige VVS-installationer, som ikke er anført i tilstandsrapporten, har du mulighed for at få dækning af forsikringen. Forsikringen sikrer, at de ulovlige installationer bliver gjort lovlige. Dog er der kun dækning, hvis installationen var ulovlig på opførelses- og udførelsestidspunktet og på tidspunktet for anmeldelse af skaden.

Ejerskifteforsikringen dækker udbedring af manglende elinstallationer, eller hvis deres funktion er væsentlig forringet. 

Hvis huset viser sig at indeholde ulovlige elinstallationer, som ikke bliver nævnt i elinstallationsrapporten, giver forsikringen mulighed for at få lovliggjort de ulovlige forhold. Der er dog kun dækning, hvis installationen var ulovlig på opførelses- og udførelsestidspunktet og på tidspunktet for anmeldelse af skaden.