Få tryghed i dit nye hjem med en dækkende ejerskifteforsikring

Opdager du fejl og mangler i din nye bolig uden en ejerskifteforsikring, risikerer du at hænge på tårnhøje regninger. Det undgår du, hvis du tegner forsikringen. Den dækker udbedring af fejl og giver dig økonomisk tryghed, når du køber en bolig.

Ejerskifteforsikring forside overrækkelse af nøgler
IDA Forsikring har en henvisningsaftale med Gjensidige Forsikring om en ejerskifteforsikring. Det er dem, der udbyder og rådgiver om den. Husk at vedlægge gyldig tilstands- og el-eftersynsrapport.

Derfor bør du have en ejerskifteforsikring

Du vil takke dig selv for at investere i en ejerskifteforsikring som boligkøber. Her er de tre vigtigste grunde til det.

Beskyttelse mod skjulte fejl og mangler

Opdager du skjulte skader, fejl og mangler, som ikke står i tilstands- eller elinstallationsrapporten? Så er du sikret og får dækket udgifterne til reparation.

Dækning af lovliggørelse af installationer

Du får økonomisk hjælp til at dække udgifter til at få udbedret eller lovliggjort ulovlige eller mangelfulde el- og VVS-installationer i din bolig.

Dækning af udgifter til forurenet jord

Er jorden på din nye grund forurenet, er du godt dækket. Her får du dækket udgifter til jordundersøgelser og -oprensning op til 500.000 kr.

Du er sikret flere fordele med en ejerskifteforsikring

En ejerskifteforsikring er dit økonomiske sikkerhedsnet, når du køber en bolig. Og der er flere fordele ved at sikre dig en god og dækkende forsikring. 
  • Du får grundig og fleksibel dækning.
  • Du er dækket fra den dag, du overtager ejendommen.
  • Du kan vælge en udvidet ejerskifteforsikring. 
Det kan være et chok at opdage skader og fejl i den bolig, du lige har købt. Men med en ejerskifteforsikring er du godt dækket, så du ikke står tilbage med en lang økonomi-næse. 

Få let en af markedets bedste forsikringer 

Du kan let sikre dig en af markedets bedste ejerskifteforsikringer. Hos IDA Forsikring arbejder vi tæt sammen med Gjensidige om at sikre vores medlemmer Danmarks nok skarpeste priser. 

Sådan dækker ejerskifteforsikringen 

Du kan vælge din ejerskifteforsikring i to varianter: basis og udvidet. Du vælger selv, om forsikringen skal dække dig i 5 eller 10 år. Se i skemaet herunder, hvordan du er dækket.

Ejerskifteforsikring

Dækning

Basis

Udvidet

Dækning

Dækning

Du kan få mere at vide om de forskellige dækninger i Gjensidiges produktbeskrivelse.

Det skal du vide om dækningerne 

Forsikringen dækker skjulte skader, fejl og mangler, der ikke står beskrevet i el- eller tilstandsrapporten. Men den dækker ikke forventelige mangler og skader i forhold til husets alder, stand og byggemåde. Det gælder eksempelvis fugt i en ældre kælder, knirkende gulve i et aldrende hus eller vedligehold på et gammelt tag.

Spørgsmål & svar

Få hjælp til din ejerskifteforsikring

Få svar på de mest stillede spørgsmål om ejerskifteforsikring, dækninger og tilvalg.

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR

Hvad er en ejerskifteforsikring?

Du vælger selv, om du vil købe en ejerskifteforsikring, men i mange tilfælde viser det sig dog at være en fornuftig beslutning. Få svar på, hvad en ejerskifteforsikring er, og hvorfor den er en fordel for både køber og sælger.

Læs mere

Kontakt

Ring eller skriv til IDA Forsikring

Har du spørgsmål til dine forsikringer, eller vil du købe en forsikring?

Telefon:

70 21 01 91

Kontakt os