Spørgsmål til vejhjælp

Har du spørgsmål til vejhjælp er du havnet det helt rigtige sted. Vi har samlet de vigtigste informationer samt mest stillede spørgsmål her. 

Kan jeg få hjælp i udlandet, når jeg har en kaskoforsikring?

Har du en kaskoforsikring, har du mulighed for at få hjælp af Tryg Vejhjælp Europa, hvis du fx kommer ud for et driftstop eller et biluheld. Derudover er der en række andre ting. du kan få hjælp til. 

Se her, hvad du kan få hjælp til gennem Tryg Vejhjælp Europa.

Dækker Vejhjælp kun i Danmark?

Vejhjælp dækker overalt i Danmark, og på rute E65 til Ystad, samt indtil 25 km fra grænsen ind i henholdsvis Sverige og Tyskland. Forsikringen dækker ikke på Færøerne og Grønland.

Dækker Vejhjælp starthjælp?

Ja, starthjælp er dækket. Er dit bilbatteri fx løbet tør for strøm, kan du få starthjælp via din vejhjælpsdækning.

Hvis en EL-bil løber tør for strøm, vil vejhjælp transportere bilen til nærmeste ladestation. Det er i øjeblikket desværre ikke muligt at genoplade/starte EL-bilen hvorfor man kun kan få køretøjet transporteret til en ladestation.

Hvem ringer du til, hvis du har brug for vejhjælp?

  • Hvis du har Vejhjælp til din Bilforsikring, kan du få hjælp på stedet i Danmark, hvis din bil ikke kan køre eller skal bugseres til et værksted. Har du brug for assistance, skal du ringe til Tryg Vejhjælp på 70 11 20 00.
  • Hvis du har en Kaskoforsikring, inkluderer den blandt andet en redningsforsikring. Med denne har du mulighed for at få hjælp i udlandet gennem Tryg Vejhjælp Europa. Har du brug for hjælp, skal du ringe til Tryg Vejhjælp på 70 11 20 00.