Vejhjælp

Vejhjælp hjælper dig med blandt andet, starthjælp på stedet, bugsering, videretransport af fører og passagerer, samt hjælp ved sygdom eller tilskadekomst under kørslen. 

I samarbejde med Tryg Forsikring tilbyder vi den attraktive tilvalgsdækning til din Bilforsikring - Vejhjælp.

Ring til 70 11 20 00

Ring til 70 11 20 00

Er din bil gået i stå og har du brug for hjælp? Kontakt Tryg Vejhjælp og de vil rykke ud hurtigst muligt. 

Hjælpen er altid på vej

Hjælpen er altid på vej

Med Tryg Vejhjælp har du altid mulighed for at få hjælp, hvis din bil er gået i stykker eller ikke kan starte.

Vi anbefaler Bilpleje

Vi anbefaler Bilpleje

Bilpleje sikrer dig en månedlig gratis bilvask, to gange hjulskift om året og opbevaring af dæk.

Hvad dækker Vejhjælp?

Skemaet er vejledende og er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Eventuelle erstatninger bliver beregnet efter reglerne i forsikringsbetingelserne.

Dækning
Vejhjælp

Tryg Vejhjælp dækker overalt i Danmark, og på rute E65 til Ystad, samt indtil 25 km fra grænsen ind i henholdsvis Sverige og Tyskland. Forsikringen dækker ikke på Færøerne og Grønland.

Få hjælp til din bil, hvis den ikke kan køre videre på grund af driftsstop, du kommer ud for et uheld, får et ildebefindende, bliver syg eller kommer til skade. Kan bilen ikke repareres på stedet, kører vi den på værksted eller hjem til dig.

Forsikringen dækker bugsering af din bil, hvis den ikke længere kan køre (på grund af driftsstop), du kommer ud for et uheld, får et ildebefindende, bliver syg eller kommer til skade. 

Du får en lånebil, hvis du vælger et værksted tilknyttet Tryg Vejhjælp, mens din egen bil bliver repareret.

Se, hvordan du får adgang til en lånebil.

Ved motorstop, nedbrud eller uheld kan du og eventuelle passagerer blive transporteret til et fælles bestemmelsessted i DK. Tryg vejhjælp bestemmer, hvornår transporten udføres og transportformen, som fx kan være vejhjælpsbil, offentlige transportmidler eller taxa.

Du kan få assistance til din campingvogn eller trailer ved uheld eller motorstop i Danmark. Hvis køretøjet ikke kan repareres, bliver den bugseret væk.