Bonus på 6 pct. på vej til dig

Vi har godt nyt til dig, hvis du har dine forsikringer hos Tryg.

IDA Forsikring udbyder indboforsikring, rejseforsikring, ulykkesforsikring og en del andre forsikringer i samarbejde med Tryg.

Tryghedsgruppen, der er hovedejer af Tryg, udbetaler hvert år en bonus til Trygs kunder.

Hvis du har forsikringer i Tryg gennem IDA Forsikring, kan du få del i den bonus.

Se IDA Forsikrings samarbejdspartnere

Hvem får udbetalt bonus?

Som kunde i Tryg kan du få bonus i 2023, hvis du lever op til disse krav:

  • Du har haft minimum en forsikring i 2022, for mindst 1.250 kr. ekskl. afgifter i forsikringspræmier i 2022 og din bonus-udbetaling er over 75 kr. før skat.
  • Du været forsikringstager hos Tryg 31. december 2022 og den 16. marts 2023.

Hvor meget får jeg i bonus?

Hvis du har forsikringer i Tryg via IDA Forsikring, får du en bonus på 6 pct. af det, du har betalt for dine forsikringer hos Tryg for året 2022.

Hvornår får jeg bonus?

Din bonus bliver udbetalt i efteråret ved brug af NemKonto. Alle kunder, der er berettiget til bonus, får direkte besked fra TryghedsGruppen til september. Er du privatkunde, får du besked på mail eller i fysisk brev, og er du erhvervskunde, får du besked i eBoks eller fysisk brev.

Hvis du ikke har en NemKonto, skal du kontakte TryghedsGruppen. Tryghedsgruppen er det medlemsbaserede selskab, der udbetaler bonussen til alle medlemmer (kunder i Tryg). Du kan enten skrive til dem på email info.bonus@tryghedsgruppen.dk eller telefonisk. Du finder telefonnummeret på Tryghedsgruppen i dit bonusbrev, som du modtager fra Tryg i løbet af maj måned.

Du kan allerede se, hvor meget du får udbetalt på Min side eller Min virksomhed under "Mine fordele" i maj 2023.Mere information

Du kan også læse mere om din bonus på TryghedsGruppens om Bonusinformation.