Bonus på 8 pct. på vej til dig

Vi har godt nyt til dig, hvis du har dine forsikringer hos Tryg.

TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg, udbetaler for fjerde år i træk bonus til Trygs kunder. Da vi udbyder forsikringer i samarbejde med Tryg, får du som medlem af IDA Forsikring også gavn af bonussen.

Hvem får udbetalt bonus?

Det er dig som forsikringstager, der får udbetalt bonus. For at få bonus i 2019 er det et krav, at:

  • du har haft minimum en forsikring i 2018 for mindst 938 kr. (ekskl. afgifter), fordi der er en minimumsgrænse for udbetaling på 75 kr. (før skat).
  • været forsikringstager hos Tryg den 31. december 2018 og den 14. marts 2019.
  • du har fast bopæl eller hjemsted i Danmark.

Hvor meget får jeg i bonus?

TryghedsGruppen udbetaler en samlet bonus på op til 925 mio. kr. i 2019 – det svarer til 8 pct. af det, du har betalt for dine forsikringer hos Tryg for året 2018. Udover at udbetale bonus til sine medlemmer, støtter TryghedsGruppen hvert år (via TrygFonden) hundredvis af projekter i hele Danmark, som fx udbredelse af hjertestartere.

Hvornår får jeg bonus?

TryghedsGruppen udbetaler bonus til sine medlemmer den 12. juni 2019 ved brug af NemKonto. Har du ikke en NemKonto, skal du oprette en inden den 1. juni for at få pengene udbetalt den 12. juni. Hvis du ikke har mulighed for at oprette en NemKonto, skal du kontakte TryghedsGruppen. Du finder telefonnummeret på dit bonusbrev, som du modtager fra Tryg i løbet af maj måned. 

Fra den 12. april kan du se, hvor meget du får udbetalt på Min side under Mine fordele.