Bonus på 8 pct. på vej til dig

Vi har godt nyt til dig, hvis du har dine forsikringer hos Tryg.

TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg, udbetaler igen i år bonus til Trygs kunder. Da vi udbyder forsikringer i samarbejde med Tryg, får du som medlem af IDA Forsikring også gavn af bonussen.

Hvem får udbetalt bonus?

Det er dig som forsikringstager, der får udbetalt bonus. For at få bonus i 2020 er det et krav, at:

  • du har haft minimum en forsikring i 2019 for mindst 938 kr. (ekskl. afgifter), fordi der er en minimumsgrænse for udbetaling på 75 kr. (før skat).
  • været forsikringstager hos Tryg den 31. december 2019 og den 23. marts 2020.
  • du har fast bopæl eller hjemsted i Danmark.

Hvor meget får jeg i bonus?

TryghedsGruppen udbetaler en bonus på 8 pct. af det, du har betalt for dine forsikringer hos Tryg for året 2019. Udover at udbetale bonus til sine medlemmer, støtter TryghedsGruppen hvert år (via TrygFonden) hundredvis af projekter i hele Danmark, som fx udbredelse af hjertestartere.

Hvornår får jeg bonus?

TryghedsGruppen udbetaler bonus til sine medlemmer den 29. september 2020 ved brug af NemKonto. Har du ikke en NemKonto, skal du oprette en inden den 1. september for at få pengene udbetalt den 29. september. Hvis du ikke har mulighed for at oprette en NemKonto, skal du kontakte TryghedsGruppen. Du finder telefonnummeret på dit bonusbrev, som du modtager fra Tryg i løbet af maj måned. 

Du kan se, hvor meget du får udbetalt på Min side under Mine fordele.Mere information

Du kan også læse mere om din bonus på TryghedsGruppens om Bonusinformation.