Skriv til os

Har du spørgsmål til IDA Forsikring, ændringer til en forsikring eller andet, som du gerne vil kontakte os om? Så kan du sende os en mail. Du kan også chatte med vores chatbot i boblen nederst i højre hjørne.

Nedenfor har vi samlet alle de emner, du kan skrive til os om. Vælg venligst et emne og udfyld felterne i formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et svar*.

Vælg emne for dit spørgsmål

Husk du også kan betjene dig selv på Min Side

Vidste du, at du selv kan rette i din forsikring? Fx tilføje eller fjerne en dækning? Når du har logget på Min Side, kan du selv ændre det, du ønsker. Du kan også rette dit kilometerforbrug og meget mere via Min Side.*Du skriver til os via kontaktformularer, som fungerer via SSL kryptering.
Vi anvender SSL-kryptering. Det sikrer, at udenforstående ikke kan se eller få adgang til den kommunikation og de filer og dokumenter, som kan overføres via formularen.
Vi anvender den stærke 128 bit-kryptering sammen med et certifikat med en 2048 bit-nøgle. Dette er samme teknik, som netbanker bruger.
Du kan se, at SSL-krypteringen er slået til ved, at der er et lukket hængelåssymbol; typisk i samme linje som webadressen.
SSL-certifikatet er udstedt af den globalt anerkendte leverandør Globalsign. Dette selskab anvendes blandt andet også af mange pengeinstitutter.