Skiferie og skiskader: Sådan er du dækket

Er du i tvivl om, hvordan du er dækket, når du er på skiferie? Så kan du med fordel læse videre her. Vi opsummerer, hvordan du er dækket i forskellige situationer på din skiferie.

Du kommer til at køre en anden ned

Hvis du ved et uheld kommer til at køre ind i en anden på skibakken, og vedkommende kommer til skade, så er det din indboforsikring, som dækker. Indboforsikringen indeholder en ansvarsforsikring, og det er den, som dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre personer, andres dyr eller ting.

Du kommer til skade på ski

Din rejseforsikring dækker i en række forskellige situationer. Kommer du ud for en ulykke på ski, giver rejseforsikringen dig adgang til lægebehandling, sygetransport, og evt. hjemtransport. Det gælder uanset, om du kommer til skade på skibakken eller off-piste.

Tillæg for Skiferie

Har du Tillæg for Skiferie på din rejseforsikring, kan du få dækket erstatningsrejse og ødelagte rejsedøgn. Har du ikke tilvalget, men ønsker det - skal du blot logge på Min Side og tilføje det. Så sørger vi for at opdatere din forsikring med den nye dækning. 

Du kommer til skade og får varige mén

Hvis du kommer ud for en skiulykke, som ender med en kronisk, forværret tilstand, kan du få erstatning fra din ulykkesforsikring. For at få erstatning skal ulykken ende med det, man kalder for varigt mén på 5 % eller mere. Det er en lægelig vurdering, hvornår en skade har medført varigt mén.