Din nye Rejseforsikring

Her på siden giver vi dig et kort overblik over din nye Rejseforsikring. Du kan også sammenligne den med din nuværende forsikring. Dette gælder også, hvis du har en Studierejseforsikring.

Din Rejseforsikring indeholder mange af de dækninger, som du har været vant til, men du kan nu vælge en lang række nye tilvalg. Du skal dog være særligt opmærksom på, at erstatningsrejse eller ødelagte rejsedøgn i forbindelse med skader på ski eller snowboard ikke længere er en del af grunddækningen. Sørg derfor for at købe tilvalg for skiferie, hvis du ønsker dækning for dette. Du skal også være opmærksom på, at udeboende børn er dækket indtil de er fyldt 18 år - og ikke 21 år som på det gamle produkt.

Sammenlign med din nuværende Rejse- og Studierejseforsikring

Vi har lavet overskuelige skemaer, så du let kan få overblik over, hvordan din nye Rejseforsikring dækker og sammenligne den med din nuværende. De grønne markeringer angiver en forbedring, mens de røde betyder en forringelse.

 

Nye tilvalg til din rejseforsikring

Du kan her læse om de nye tilvalg, som du nu har mulighed for at tilføje til din Rejseforsikring.

Udvidet Rejseforsikring

Dette tilvalg sikrer dig yderligere mod uforudsete hændelser som fx transportforsinkelse eller forsinket fremmøde. Tilvalget dækker også betaling af selvrisiko ved skade på lejet bil, motorcykel eller knallert.

Tillæg for skiferie

Dette tilvalg dækker erstatningsrejse eller erstatning for ødelagte rejsedøgn, hvis du kommer til skade på ski eller snowboard.  

Ulykke

Dette tilvalg er optimalt til dig, som gerne vil være dækket, hvis du på din ferie kommer ud for en ulykke, der resulterer i varige mén. Dækningen er også oplagt, hvis du dyrker farlig sport på din rejse og ikke har valgt farlig sport på din almindelige Ulykkesforsikring.