Din nye Bilforsikring

Her på siden giver vi dig et kort overblik over din nye Bilforsikring. Du kan også sammenligne den med din nuværende forsikring. 

Du vil fortsat have de dækninger, som du tidligere har haft, men vi giver dig mulighed for at tilpasse din Bilforsikringen med en lang række nye tilvalg. Fx har du mulighed for at vælge Ung bag rattet, hvis du ofte låner din bil til dit barn eller barnebarn (under 26 år) og gerne vil undgå at betale en forhøjet selvrisiko i tilfælde af en skade.

Vi har fjernet din selvrisiko på ansvarsskader, hvis du fx kommer til at lave buler i en andens bil. Du skal dog være opmærksom på, at dette kun gælder, hvis du har kasko på din bil og ikke kun en Ansvarsforsikring. Din Friskadeforsikring er nu udvidet til også at omfatte glas og seriehærværk.

Sammenlign med din nuværende Bilforsikring

Vi har lavet overskuelige skemaer, så du let kan få overblik over, hvordan din nye Bilforsikring dækker og sammenligne den med din nuværende. De grønne markeringer angiver en forbedring, mens de røde betyder en forringelse.

Sammenlign din Bilforsikring (betingelsesnr. AU09 og AI09)

Nye tilvalg til din Bilforsikring

Du kan her læse om de nye tilvalg, som du nu har mulighed for at tilføje til din Bilforsikring.

Tryg Leasing

Hvis din bil bliver totalskadet eller stjålet, får du normalt ikke din førstegangsydelse retur fra leasingselskabet. Med Tryg Leasing får du dækket den mistede ydelse helt eller delvist i op til fire år fra du har indgået leasingkontrakten. Vi giver dig også ekstra tryghed, når leverer din leasingbil tilbage. Du bliver kun opkrævet én selvrisiko på 5.000 kr. for alle småskader op til 25.000 kr. Hver enkelt skade må dog maksimalt koste 5.000 kr. at udbedre.

Lånebil Ekstra

Dette tilvalg giver dig mulighed for at få en lånebil i op til 35 dage. Du kan få stillet en bil til rådighed i følgende situationer:

  • hvis din egen bil bliver totalskadet
  • hvis din egen bil bliver stjålet eller skal repareres på grund af tyveri
  • hvis du lige har bestilt en bilferie og bilen får en forsikringsskade 

Ung bag rattet

Med dette tilvalg slipper du for at betale en forhøjet selvrisiko, hvis du låner din bil dit barn eller barnebarn under 26 år, og der sker en skade.

Har vi de korrekte informationer om din bil?

Hvis vi har oplysninger om din bil, som ikke er rigtige – så skal du kontakte os hurtigst muligt. Så vil vi sørge for at rette forsikringen til. Hvis du er i tvivl, hvilke oplysninger, vi har om dig, så kan du finde dem på Min Side.Vi har tilpasset din nye forsikring efter de oplysninger, vi har om din bil. Der kan være oplysninger, vi ikke har haft til rådighed, som vi derfor har antaget. Det kan fx dreje sig om din årlige kørelængde, bilens kilometerstand eller værdien af dit ekstraudstyr.