Ulykkesforsikring

Du kan skræddersy din Ulykkesforsikring, så den passer til din livsstil. Den kan være en god hjælp til at gøre eventuelle følger af en ulykke mindre belastende i hverdagen.



Inden du køber forsikringen, skal du beslutte, om du ønsker at være dækket døgnet rundt eller primært har behov for at være det i fritiden. Hvis dit arbejde indebærer risikofyldte og farlige opgaver, og du ikke er forsikret af arbejdspladsen, anbefaler vi, at du tegner heltidsulykkeforsikring. En fritidsulykkeforsikring er for dig, der ønsker ekstra tryghed, når du holder fri. Se evt. også spørgsmål og svar nederst på siden for mere info. 

Økonomisk er­statning

Økonomisk er­statning

Kommer du til skade, giver forsikringen dig økonomisk kompensation. 

Dækning for skiskader

Dækning for skiskader

Forsikringen dækker, hvis du kommer til skade på ski og får varige mén.

Udgifter til behandling

Udgifter til behandling

Forsikringen betaler dine udgifter til behandlinger - fx til kiropraktor eller fysioterapeut.

Forsikringen dækker

Ulykkesforsikring
Dækning

Forsikringen dækker i tilfælde af, at du får varige mén efter et ulykkestilfælde. For at få erstatning fra forsikringen skal méngraden være på mindst 5 %. 

Dækning for tandskader efter ulykkestilfælde er omfattet af forsikringen. 

Du får dækket udgifter til behandling, når du tegner Ulykkesforsikringen. Du kan fx få betalt udgifter til behandling hos kiropraktor eller fysioterapeut.

Er du ude for en ulykke, som giver dig varigt mén på 30 % eller mere, er du berettiget til dobbelterstatning. Hvis du fx har valgt en forsikringssum for invaliditet på 1.250.000 kroner og får en méngrad på 30 %, får du udbetalt 750.000 kroner i erstatning gennem Ulykkesforsikringen (2 x 30 % af 1.250.000 kroner).

Forsikringen dækker ved død som følge af ulykke. Det er som regel dine nærmeste pårørende, der får erstatningen, men du vælger selv, hvem der skal have erstatningen. 

Tilvalg

Kommer du ud for en pludselig ulykke, mens du kører på motorcykel, scooter eller 45-knallert er du sikret fuld erstatning. Uden dækning får du kun udbetalt halv erstatning. 

Tilvalg

Dyrker du farlig sport som fx boksning, selvforsvar, bjergbestigning faldskærmsudspring eller motorløb, er det en rigtig god idé at tilvælge farlig sport som dækning. Uden dækningen får du ikke erstatning, hvis du skulle komme ud for en ulykke i forbindelse med farlig sport. 

Se listen over farlige sportsgrene.

Tilvalg

Du kan vælge at udvide forsikringen således, at du opnår højere dækning, hvis du får amputeret visse legemsdele. 

Tilvalg

Hvis du i forvejen er døv/har stærkt nedsat hørelse på det ene øre eller er blind/har stærkt nedsat syn på det ene øje, kan du vælge at supplere Ulykkesforsikringen med en øje-/øredækning. I tilfælde af en ulykke, hvor du mister hørelsen eller synet på det raske øre eller øje, får du højere erstatning, end du ellers ville have fået. 

Tilvalg

Har du valgt Heltidsulykkesforsikringen, og er du fx læge, sygeplejerske eller laborant, kan du vælge at supplere med infektionsdækning. Den dækker alle former for infektioner, der kan opstå i forbindelse med dit arbejde.

Tilvalg

Skemaet er vejledende og er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Eventuelle erstatninger bliver beregnet efter reglerne i forsikringsbetingelserne.