Tryg Backup

Med Tryg Backup samler du hele dit digitale liv ét sted, og du behøver ikke længere være nervøs for at miste dine billeder, video og dokumenter. Alt gemmes automatisk online, så du altid kan hente en kopi, hvis du bliver udsat for tyveri, brand eller en ondsindet virus - eller hvis din computer, tablet eller smartphone går ned.

Hvad er Tryg Backup?

Med Tryg Backup kan du automatisk, nemt og billigt tage løbende backup af dine billeder og andre filer. Sikkerhedskopien ligger online, så den ikke går tabt i tilfælde af tyveri, brand- og vandskade, eller hvis din pc går i stykker.

Tryg Backup tilbydes i samarbejde med firmaet Keepit, som har stor ekspertise på området. Når du køber Tryg Backup, indgår du en aftale direkte med Keepit. IDA Forsikring varetager kun formidling af kontakt mellem dig og Keepit.

Spørgsmål og svar

Tryg Backup er en ekstra dækning til IDA Tryghed, og du er derfor ikke automatisk omfattet fordelen.

Hvis du ønsker Tryg Backup, skal du bestille det.

Læs mere og bestil Tryg Backup.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tryg Forsikring kan opsige og ændre fordelsprorammet med en måneds varsel til henholdsvis den 1. januar og 1. juli hvert kalenderår. En række af fordelene er baseret på samarbejdsaftaler med eksterne leverandører. Tryg Forsikring forbeholder sig ret til at ændre indholdet af IDA TRYGhed med en måneds varsel på tryg.dk til henholdsvis den 1. januar og 1. juli i kalenderåret.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Det koster 300 kr. pr. år. 

Fik du svar på dit spørgsmål?