Jeg er studerende

Studielivet er en spændende, men også travl tid. Bøger, forelæsninger, lektielæsning og sociale aktiviteter optager en stor del af din tid, så hvornår skal du lige tid få tid til at tænke på forsikringer?

Vi ved godt, at forsikring ikke er det mest interessante i verden, men det er alligevel rigtig godt at have styr på. Hvis din smartphone bliver stjålet, din computer bliver ødelagt eller du selv kommer til skade, er det faktisk et kæmpe plus at være forsikret.

Hvilke forsikringer har du brug for?

Hvordan, du bør være forsikret, afhænger af dine behov og situation. De fleste unge vil dog få dækket sine behov ved at købe en:

  • Indboforsikring
  • Rejseforsikring
  • Personforsikring

Læs mere om de tre studieforsikringer

Vi tilbyder indbo-, rejse- og personforsikring til en særlig studiepris, som du har glæde af indtil du fylder 30 år – også selvom du er færdig med dit studie. Du kan naturligvis også købe vores andre forsikringer, og disse er som studieforsikringerne nok også Danmarks billigste.

Hvad sker der med mine forsikringer, når jeg er færdiguddannet?

For at vi kan rådgive dig bedst muligt, vil vi meget gerne høre fra dig, når du er færdiguddannet. Ringer du til os, gennemgår vi sammen din nye situation og kommer med anbefalinger til dine forsikringer. Du kan også logge på Min Side og angive, at du er færdig med din uddannelse. Overvej om dine behov eller situation har ændret sig. Måske skal du flytte fra kollegie til din egen lejlighed? Måske skal du købe en bil? Når dit liv forandrer sig, ændrer dit forsikringsbehov sig nemlig også.
Har du brug for personlig rådgivning, er du som sagt altid velkommen til at kontakte os.Til dig med en Personforsikring/Ulykkesforsikring

Det er vigtigt, at du fortæller os, når du er kommet i arbejde. Dit nye job kan nemlig have indflydelse på din Person/Ulykkesforsikring - både i forhold til dækning og pris. Du kan logge på Min Side og registrere, at du har fået job. Hvor længe får jeg studierabat?

Du får studierabat på din Indbo-, Rejse- og Person/Ulykkesforsikring indtil du fylder 30 år – også selvom du er færdig med dit studie. Derefter får du stadig Danmarks nok billigste forsikringer - dog uden studierabat. Dækningerne forbliver de samme.