Få hjælp på ferien med rejse-app eller rejsekort

Med appen Tryg på Rejse eller et rejsekort kan du få hjælp undervejs på ferien, hvis uheldet er ude. 

Hvad skal du gøre, hvis du bliver syg på ferien, kommer for sent til dit fly, har et uheld med din bil, bliver udsat for tyveri eller din bagage bliver forsinket? 

Når du har en IDA Rejseforsikring kan du få hurtig hjælp - enten ved at downloade appen Tryg på Rejse eller ved at printe et rejsekort, som du kan have med på ferien. 

Gratis app giver hjælp på ferien 

Med appen Tryg på Rejse kan du finde råd og regler, hvis du kommer ud for uforudsete begivenheder på din rejse som fx at du kommer for sent til dit fly eller du er nødt til at tage hurtigt hjem på grund af alvorlig sygdom eller dødsfald.  

Du får også hjælp til at kontakte Tryg Alarm og få hjælp undervejs på rejsen. 

Er du på bilferie, eller lejer du en bil på ferien, indeholder appen råd om kørsel i udlandet og kontaktinformation, hvis du har brug for assistance med hensyn til Vejhjælp. 

Du kan også finde nødnumre på politi, ambulance og brand i alverdens lande. 

Derudover kan du scanne og gemme familiens vigtige dokumenter som pas, kørekort og kreditkort bag en pinkode. Så kan du hurtigt kan finde dokumenterne igen, hvis uheldet skulle være ude, og du mister dem på rejsen. 

Download appen Tryg på Rejse i App store 

Download appen Tryg på Rejse i Google Play 

Print rejsekort til ferien 

Har du ikke en smartphone eller internetadgang på din ferie, kan du printe et Tryg Rejsekort og tage med på ferien. 

Rejsekortet indeholder kontaktoplysninger til Tryg og alarmcentralen, Tryg Alarm. Vi anbefaler dig, at du skriver policenummeret på din rejseforsikring ned, når du udfylder og printer kortet.