Jeg har fået nyt job

Får du nyt job, er det en god anledning til at kigge dine forsikringer igennem. Når dit liv ændrer sig, har det som regel også betydning for dit forsikringsbehov.

Har du en ulykkesforsikring?

Vi anbefaler, at du har en ulykkesforsikring, så du ikke står uden tilstrækkelig dækning, hvis du får varige mén efter en ulykke.
Din arbejdsgiver er forpligtet til at sikre dig mod arbejdsulykker, men når du holder fri, dækker den lovpligtige arbejdsskadeforsikring ikke.Er der længere eller kortere til dit nye arbejde?

Vær opmærksom på om dine kørevaner ændrer sig med det nye job. Måske har du fået længere eller kortere til arbejde? Husk derfor at opdatere din Bilforsikring, så den stemmer overens med det antal kilometer, du kører hver dag. 

Hvis du kører færre kilometer, end du har opgivet, risikerer du at betale for meget for din Bilforsikring. Kører du omvendt flere kilometer, end du har oplyst, risikerer du, at du ikke får fuld dækning, hvis du får en skade på bilen.Ændrer din løn sig?

Din Lønsikring skal muligvis tilpasses, hvis du skifter job. Har du fået udsigt til en højere løn i dit nye job? Eller måske lavere? Du skal fortælle os om din løn, fordi det har betydning for din Lønsikring.Har du ikke en lønsikring i forvejen kan du købe den gennem vores forsikringsberegner

Overvej at købe en sundhedsforsikring

Mange virksomheder tilbyder deres medarbejdere en sundhedsforsikring, men det er langt fra alle. Har du ikke en sådan forsikring gennem arbejdet, bør du overveje, om du skal købe en privat sundhedsforsikring. Forsikringen giver dig adgang til undersøgelse og behandling på privathospital eller klinik, hvis du bliver syg eller kommer til skade. 

Læs mere om vores Sundhedsforsikring.