Jeg har fået nyt job

Får du nyt job, er det en god anledning til at kigge dine forsikringer igennem. Når dit liv ændrer sig, har det som regel også betydning for dit forsikringsbehov.

Har du en ulykkesforsikring?

Vi anbefaler, at du har en ulykkesforsikring, så du ikke står uden tilstrækkelig dækning, hvis du får varige mén efter en ulykke.
Din arbejdsgiver er forpligtet til at sikre dig mod arbejdsulykker, men når du holder fri, dækker den lovpligtige arbejdsskadeforsikring ikke.Er der længere eller kortere til dit nye arbejde?

Vær opmærksom på om dine kørevaner ændrer sig med det nye job. Måske har du fået længere eller kortere til arbejde? Hvis du kører færre kilometer, end du har opgivet, risikerer du at betale for meget for din bilforsikring.

Kører du omvendt flere kilometer, end du har oplyst, risikerer du, at du ikke får fuld dækning, hvis du får en skade på bilen. Husk derfor at opdatere din bilforsikring, så den stemmer overens med det antal kilometer, du kører hver dag. Det kan du gøre på Min Side. Ændrer din løn sig?

Din lønsikring skal muligvis tilpasses, hvis du skifter job. Har du fået udsigt til en højere løn i dit nye job? Eller måske lavere? Du skal fortælle os om din løn, fordi det har betydning for din lønsikring.