Livsforsikring

Det er ubehageligt at tænke på, at du selv eller dine nærmeste kan blive ramt af et pludseligt dødsfald. Men det er vigtigt, at du sørger for at spænde et økonomisk sikkerhedsnet ud under familien. Livforsikringen er en del af gruppelivsforsikringen. Du kan også vælge at forsikring dig mod visse kritiske sygdomme. Læs mere om Kritisk Sygdom Forsikring.

Sikring af dine nærmeste

Sikring af dine nærmeste

Skulle det forfærdelige ske, er det rart at vide, at der er taget hånd om din familie.

Fleksibel dækning

Fleksibel dækning

Du kan vælge mellem to dækningsbeløb.

Fordelagtig pris

Fordelagtig pris

Hvis du allerede er kunde hos IDA Forsikring, får du din livsforsikring til en fordelagtig pris.

Døden er noget af det sværeste at forholde sig til. Men med en livsforsikring er din familie eller nærmeste pårørende godt sikret, hvis du pludseligt mister livet. Dine efterladte får en kompensation, så de ikke skal bekymre sig om økonomien midt i sorgen. Det kan fx være afgørende for, at din familie kan blive boende i jeres hjem, selv om de nu må klare sig med kun én indtægt.

Livsforsikring
Dækning

Dine efterladte får en udbetaling, så de ikke skal bekymre sig om økonomien midt i sorgen.

Hvem skal have pengene, når du dør?

Som udgangspunkt er det din ’nærmeste pårørende’, der vil være berettiget til en eventuel økonomisk kompensation, når du opretter din livsforsikring hos IDA. Men du kan altid vælge at ændre det, så det ikke er ’nærmeste pårørende’, der får udbetalingen fra din livsforsikring.