Åbningstider

På telefon 70 21 01 91 eller via chatten kan du komme i kontakt med en forsikringsrådgiver fra IDA Forsikring.  Find det bedste tidspunkt at ringe til os eller læs om muligheden for at blive ringet op, hvis du ikke kommer igennem til os.

Her er en oversigt over bestyrelsen og ledelsen i IDA Forsikring

Åbningstid:

Du kan ringe til os på tlf. 70 21 01 91Mandag-torsdag         08.00 - 16.30Fredag                             08.00 - 15.00

Ring til Tryg, hvis du skal anmelde en skade

IDA Forsikring tager sig af alt vedrørende dine forsikringer - på nær skader. Hvis du skal anmelde en skade, så skal du derfor ringe til Tryg, da de har ansvaret for alle skadesanmeldelser. Hvis du ringer til IDA Forsikring, så har du dog mulighed for hurtigt at blive omstillet til Tryg Skadeservice. Her skal du taste 2, hvis du; 
  • skal anmelde en skade
  • forhøre dig om en eksisterende skade, du allerede har anmeldt
  • erstatninger
  • tyveri eller
  • ulykker
Du er naturligvis også velkommen til at anmelde skaden online.Læs mere om, hvordan du anmelder en skade online.

Særligt for tand-, løn og gruppeliv

Skal du anmelde en skade på din tand-, løn- eller gruppelivsforsikring så skal du kontakte TopDanmark eller Dansk Tandforsikring.Læs mere om, hvordan du kontakter dem her.

Godt at vide om Call-back/Ring tilbage-funktion

Vi tilbyder at ringe tilbage til dig, hvis der er kø. Det gør vi fra lidt over 9.00 til cirka en halv time før lukketid. Vær opmærksom på, at hvis du bestiller en Call-back, men selv ringer igen samme dag, så ringer vi dig ikke op. Det skyldes, at vores telefonsystem registrerer dit opkald, som om der har været kontakt, selvom der ikke har været det.Når vi har meget travlt kan der gå op til 1 time, før vi ringer tilbage. Uden for vores travle perioder, ringer vi normalt tilbage inden for 20 minutter.

Husk at du kan finde svar i vores Kundeservice

Inden du kontakter os, kan du med fordel besøge vores Kundeservice. Her har vi samlet alle vores selvbetjeningsløsninger, link til din forsikringsoversigt, de mest stillede spørgsmål og svar og meget mere. 

Spørgsmål & svar

Kundeservice

Få hjælp til selvbetjening, hvis du skal anmelde en skade, betale regninger eller ændre forsikringer.

Læs mere

Spørgsmål & svar

Få hjælp til dine forsikringer

Få svar på de mest stillede spørgsmål om alle IDA Forsikrings forsikringer, dækninger og tilvalg.

Læs mere

Kontakt

Ring eller skriv til IDA Forsikring

Har du spørgsmål til dine forsikringer, eller vil du købe en forsikring?

Telefon:

70 21 01 91

Kontakt os