Jeg går på pension

Når du forlader arbejdsmarkedet, har du rig mulighed for at bruge endnu mere tid på det, du holder allermest af – fx tage på spændende rejser, din hobby eller kvalitetstid med familien. 

Samtidig kan du måske spare penge på dine forsikringer og dermed få råd til mere af det, du drømmer om. Læs videre og find ud af, hvordan du tilpasser dine forsikringer til dit liv som pensionist.

Kører du mere eller mindre, end du plejer?

Dine kørevaner ændrer sig som regel, når du går på pension. Fx skal du ikke længere køre til og fra arbejde. Hvor mange kilometer, du kører, har betydning for din bilforsikring. Husk derfor at have øje for, om du kører mere eller mindre, end du plejer. Har dit kilometerforbrug ændret sig, kan du nemt ændre det på Min Side.Du kan også ringe til os og fortælle os om ændringen. Uanset om du ændrer det på Min Side eller ringer til os, sørger vi naturligvis for at tilpasse din police, så den stemmer overens med bilens nye kilometerforbrug.

Din ulykkesforsikring skal tilpasses

Når du bliver pensioneret, er det vigtigt, at du kontakter os. På din ulykkesforsikring er din beskæftigelse angivet, men når den ændrer sig, har det betydning for din ulykkesforsikring, og hvordan du er dækket. Du skal også være opmærksom på, at du ikke længere er dækket af din arbejdsgivers ulykkesforsikring. Du kan angive, at du går på pension via Min Side. Har du fået en ny hobby?

Mange får mod på at kaste sig ud i nye projekter og hobbyer, når de går på pension. Er det også tilfældet for dig, kan det have indflydelse på din ulykkesforsikring. kører på du fx på motorcykel eller scooter, skal du fortælle os det. Så noterer vi det på din police. 

Du er velkommen til at kontakte os og blive klogere på, om din nye hobby har betydning for din ulykkesforsikring, og om du bør være dækket anderledes.

Skal du ud og opleve verden?

Har du planer om at rejse ud over Europas grænser, er det vigtigt, at du har en rejseforsikring, som dækker dig i hele verden. Du kan opgradere din rejseforsikring på to måder – du kan enten ringe til os eller ændre det på Min Side. Så sørger vi for at opdatere din forsikring, så den dækker dig i Europa og resten af verden.